Ajuntament d'Argentona
Aquests ajuts s'han d'emmarcar en l'àmbit de la xarxa de parcs naturals de la Diputació de Barcelona. Termini de presentació de sol·licituds fins al 30 de juny

La Diputació de Barcelona, a través del Servei de Gestió de Parcs Naturals, presenta aquesta convocatòria de subvencions a particulars i destinades a finançar despeses que tinguin com a objectiu fomentar les activitats forestals, agri'coles i ramaderes, les activitats d'empreses de serveis, la millora d'habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les activitats culturals, ci'viques i esportives, i les millores relacionades amb instal·lacions tèrmiques de biomassa i l'eficiència-estalvi energètic en edificis. 

Aquestes subvencions hauran de fomentar projectes/activitats d'interès pu'blic o social que tinguin per finalitat: 

  • Activitats forestals
  • Activitats agri'coles i ramaderes
  • Empreses de serveis
  • Millora dels habitatges i la restauració del patrimoni arquitectònic
  • Activitats de caràcter ci'vic, cultural i esportiu
  • Instal·lacions tèrmiques de biomassa i actuacions d'eficiència i estalvi energètic en edificis

En el cas del Parc de la Serralada Litoral aquest àmbit serà el de Xarxa Natura 2000 dels municipis d'Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Martorelles, Montornès del Vallès, Òrrius, Premià de Dalt, La Roca del Vallès, Santa Ma de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilassar de Dalt i Vilanova del Vallès.

En les subvencions per a activitats forestals, agri'coles i ramaderes, es consideren incloses aquelles intervencions que es realitzin dins l'espai protegit o en finques registrals que tinguin al menys el 50% de la seva superfi'cie dins dels li'mits dels plans especials de protecció.

El període de presentació d'instàncies finalitzarà el 30 de juny de 2022. Cal presentar la sol·licitud de subvencions telemàticament a la secció d'espais naturals, a través del següent enllaç https://seuelectronica.diba.cat/tramits-ciutadania/

Consulta les bases de la convocatòria

Bases convocatòria

Publicat el 23.05.2022