Ajuntament d'Argentona
L'argentonina s'ha proclamat campiona de Catalunya de bàsquet amb l'infantil del Boet
alba artero

L'Alba Artero, argentonina de 12 anys, és tota una promesa del bàsquet. Va començar a jugar al Club Bàsquet Argentona amb només cinc anys i ara s'acaba de proclamar campiona de Catalunya en categoria infantil de primer any amb el seu equip, el Boet de Mataró.

Artero i les seves companyes van disputar la final de Catalunya el passat 8 de maig. A les semifinals van guanyar el Mataró per 70 a 40 i es van plantar a la final, on van poder vèncer còmodament el Barça per 80 a 58. Artero explica que la final els va sortir "rodona" i la van tenir controlada en tot moment. El moment en què es va acabar el partit, diu, "va ser únic". 

L'argentonina recorda els seus inicis al CBA, on va començar a jugar amb només cinc anys. Guarda "molt bon record" de l'etapa al club, sobretot per les amistats que hi va fer. Quan jugava a categoria mini la va fitxar el Boet i va decidir anar-hi per poder assolir nous reptes. 

Artero és aficionada al bàsquet des de ben petita i acostuma a seguir els partits de la lliga femenina, allà on li agradaria jugar. El seu objectiu, de moment, és convertir-se en campiones d'Espanya l'any vinent amb el Boet i poder dedicar-se al bàsquet tant temps com pugui. A més, vol continuar millorant el seu joc, perquè està convençuda que "mai es fa res perfectament i sempre es pot donar una mica més". 

Entrevista amb Alba Artero, jugadora argentonina del Boet: 

Publicat el 17.05.2022