Ajuntament d'Argentona
L'acte tindrà lloc el dilluns 20 de juny a les 19 hores al Saló de Pedra. Es podrà seguir en streaming al web municipal i també a Ràdio Argentona

La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona reprendrà el proper dilluns 20 de juny el cicle de Reunions de poble.

La Reunió de Poble és un espai de participació que vol afavorir el diàleg entre l'equip de govern i la ciutadania. Es tracta d'un acte informatiu, obert a tothom, per tal de fomentar la transparència  i la corresponsabilitat de la gestió pública i de govern.

Després d'una exposició inicial en què el govern presentarà alguns assumptes destacats del mandat,  s'obrirà un torn obert al públic perquè,  de manera ordenada, les veïnes i veïns puguin traslladar a l'executiu local les seves  consultes, queixes i dubtes.  Aquelles persones que ho desitgin poden avançar els comentaris o qüestions que  vulguin tractar a la Reunió de Poble a través de la bústia www.argentona.cat/bustiaparticipacio.  D'aquesta manera, el govern podrà recollir la informació i oferir millors respostes i  solucions a les demandes i preguntes de la ciutadania.

La voluntat del govern és convocar de manera regular la Reunió de poble. Se celebrarà trimestralment, preferentment el segon o tercer dilluns de mes.  Així, les següents sessions estarien previstes per als mesos de setembre i desembre de 2022.  La Reunió de Poble es farà al Saló de Pedra a les 7 de la tarda, amb una durada màxima de dues hores i comptarà amb la participació dels regidors i regidores del govern d'Argentona.  

L'acte serà retransmès en directe per streaming al web municipal i al canal de l'Ajuntament a YouTube, i també a Ràdio Argentona al 104.6 de la FM.

Dilluns
20
juny
2022
19h
Hora 19 h
Tipus d'acte Conferència, Agenda de l'Alcaldessa, Agenda institucional