Ajuntament d'Argentona
Montse Capdevila fa evidents les distàncies amb el govern a l'entrevista política de maig
montse capdevila - ple de maig

Tots per Argentona ja té la vista posada a l'horitzó de les eleccions municipals del 2023. La formació ha convocat una assemblea el 27 de maig al Saló de Pedra (19.30 h) amb l'objectiu de posar sobre la taula aquells temes que consideren prioritaris. La cap de llista de la formació, Montse Capdevila, explica que conviden a tothom que pensi que "un altre model de gestió municipal és possible" a participar-hi i traslladar les seves inquietuds.

De fet, les desavinences amb l'actual executiu s'han fet palès a l'entrevista de maig en la que Capdevila ha criticat que el govern hagi eliminat la diferència de preus entre els usuaris de la piscina que són d'Argentona i els que venen d'altres municipis. "Si les taxes no poden fer aquest tipus de discriminacions, cal buscar altres fórmules com la bonificació", considera.

Per altra banda, també lamenta haver-se assabentat per la revista Cap de Creus que l'Ajuntament estimat parcialment les al·legacions que Tots per Argentona ha presentat la projecte d'enderroc de l'antiga fàbrica Velcro. Per una banda, Capdevila s'alegra d'haver aturat les obres, però al mateix temps constata que els dos projectes que hi ha sobre la taula pel futur de la Velcro són irreconciliables. La de TxA sosté que el motor comercial defensat per Unitat, PSC i PP és "innecessari" i, en canvi, es referma en la necessitat de preservar l'edifici i fer-hi un equipament de promoció social i cultural. 

Publicat el 12.05.2022