Ajuntament d'Argentona
El regidor de Cultura valora la temporada de febrer a maig de La Sala
Óngel puig

El regidor de cultura, └ngel Puig, valora molt positivament la Temporada de La Sala de febrer a maig. Tot i que l'assistŔncia ha minvat lleugerament, destaca la tornada a la normalitat desprÚs de les restriccions mÚs dures de la pandŔmia.

Amb aquesta darrera temporada de La Sala les restriccions han anat desapareixent i el p˙blic argentonÝ ha tornat al teatre amb ganes. El regidor de cultura, └ngel Puig, ha explicat que les dues propostes musicals van tenir bona resposta del p˙blic, com tambÚ les de teatre. D'altra banda, l'espectacle de dansa va ser el que va obtenir menys assistŔncia. Puig admet que tot i que un espectacle va omplir La Sala, l'afluŔncia de p˙blic en aquesta darrera temporada "ha minvat lleugerament".

Puig tambÚ ha volgut destacar la qualitat dels espectacles que la Xarxa organitza per al p˙blic familiar. A mÚs, ha anunciat que a finals de juny o principis de juliol ja es podrien avanšar alguns espectacles de la nova temporada i assegura que hi ha bones propostes sobre la taula.

Entrevista al regidor de Cultura, └ngel Puig:

Publicat el 11.05.2022