Ajuntament d'Argentona
Bernat Calvo insisteix, "el futur de l'edifici s'ha de decidir en una consulta popular"
Bernat Calvo Febrer

Junts per Catalunya celebra que l'enderroc de part de l'antiga fÓbrica Velcro hagi quedat aturat. El govern ho va reconŔixer al ple de maig i ara, la formaciˇ que lidera Bernat Calvo, insisteix a reclamar un referŔndum perquŔ sigui la ciutadania qui decideixi el futur de l'edifici.

Els de Junts per Catalunya es decanten pel projecte que proposa Tots per Argentona de preservar l'edifici i convertir-lo en un espai per a la dinamitzaciˇ del teixit associatiu. Tot i aix˛, consideren que encara no tenen tota la informaciˇ, econ˛mica i tŔcnica, sobre la taula per poder adoptar una posiciˇ definitiva.

TambÚ sobre el ple de maig, Bernat Calvo s'ha mostrat contrari als nous preus de la piscina municipal. Considera un error que s'hagi eliminat la distinciˇ entre els usuaris d'Argentona i els de fora. Admet que legalment no es pot discriminar als usuaris d'un equipament pel seu origen. Per˛, tal com defensava ahir el regidor popular Fran Fragoso, Calvo creu que hi pot haver estratŔgies per afavorir els usuaris argentonins.

Finalment, a un any de les eleccions, Calvo no ha volgut aclarir quin serÓ el seu futur polÝtic. DesprÚs que s'hagi publicat que Junts per Catalunya podria apostar per designar el seu germÓ, Eudald Calvo, com a nou cap de llista, Bernat Calvo encara no ha decidit si deixarÓ les files del PdCat, per poder continuar a les llistes de Junts.

Publicat el 10.05.2022