Ajuntament d'Argentona
És una de les figures més rellevants de la història del club i el pare esportiu de diverses generacions de jugadors i jugadores
Carles Moliné Fc Argentona

Argentona ha despertat consternada per la mort sobtada als 67 anys de Carles Moliné, una de les figures més rellevants de la història del FC Argentona. Ha estat entrenador, coordinador, membre de la comissió del centenari del club però també organitzador de viatges futbolístics, documentalista del club, mestre de futbolistes i pare esportiu d'un munt de generacions de jugadors i jugadores d'Argentona. Diverses personalitats del món del futbol català han omplert les xarxes socials amb missatges de comiat a "l'alma mater" del FC Argentona. Enguany se celebrarà el centenari del club amb l'absència física de Carles Moliné però present en el record inesborrable de la comunitat quadribarrada.

Carles Moliné va arribar al club el 1980 com a jugador-entrenador, en aquell moment hi havia cinc categories i tres anys més tard en serien 16 i 260 fitxes federatives. Home de caràcter, del 1988 al 1992 va marxar per discrepàncies amb la junta, però la seva passió i estima pel club el van fer tornar. En una entrevista al Cap de Creus explicava que el futbol és una manera de fer i de pensar: "intento transmetre als joves d'aquest poble que el futbol és una filosofia molt important de la vida, t'ensenya a viure i a conviure". En "Muli" sempre va vetllar perquè el club disposés de bones instal·lacions, com va ser la reivindicació del camp de gespa. Una de les seves preocupacions era l'èxit del model esportiu "aquí formem futbolistes, intentem fer equips competitius, però quan tens algun jugador que destaca te'l prenen de les mans".

Publicat el 13.04.2022