Ajuntament d'Argentona
Sis productors i elaboradors argentonins en formen part
esquis_fruits

La crisi pandŔmica estÓ generant nous hÓbits socials, de consum i mobilitat que es converteixen en una oportunitat per valorar i protegir el producte de proximitat i el territori. Aquesta Ús la idea que ha mogut el Consell Comarcal del Maresme ha crear el segell 'Mengem Maresme'. Sota aquesta nova marca s'hi apleguen un centenar de productors i elĚlaboradors de la comarca amb l'objectiu de treballar en xarxa i posar en valor el consum i el producte de proximitat del Maresme.

Argentona tÚ representants en gairebÚ totes les categories que aplega el segell. Al grup de pa i dolšos del Maresme hi figura el Forn de pa Can MorÚ; Al grup de vi, cerveses, vermut i altres begudes, s'hi troba el Celler Casta˝Ú; Entre els productors de carn, ous i derivats, hi ha Can Valls; En el grup d'altres productes artesans hi ha la Cuina de la Iaia - Marmitus i les seves croquetes gurmet; Finalment, en l'apartat de productes d'horta i fruita s'hi troben Can Bellatriu i Esquis Fruits de Can Pins.

El llistat sencer de tots els productors i elaboradors de la comarca s'ha aplegat en un calendari que el Consell Comarcal ha distribu´t per tots els municipis i que tambÚ es pot descarregar en lÝnia.

Publicat el 03.01.2022