Aquest projecte ofereix l'oportunitat de descobrir la comarca de forma lúdica, visitant els racons més històrics i culturals tot fomentant el turisme en família

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va presentar fa uns dies al Saló de Pedra de l’Ajuntament d'Argentona el nou projecte de “Rutes gamificades”. 

què són les rutes gamificades?

Les rutes gamificades són quatre itineraris diferents, ubicats arreu del Maresme. Cadascun d'aquests itineraris tenen assignats uns reptes que cal superar, com per exemple: un trencaclosques, una endevinalla o un element amagat. Un cop s'ha completat la ruta, i depenent dels punts que hàgim conseguit, tenim la possibilitat de rebre certs premis. Algunes d'aquestes recompenses són descomptes a diversos establiments de la comarca, 2x1 en rutes infantils a lloms d'un ruc a Rukimon, 10% de descompte de turisme rural Can Rosich i molts premis més.

L'objectiu d'aquest projecte és el de descobrir la comarca de forma lúdica, visitant els racons més històrics i culturals tot fomentant el turisme en família.

Una activitat per aventurers i aventureres amb ganes de descobrir la comarca aprenent i jugant, on tots els municipis hi són representats. El Museu Municipal de Nàutica del Masnou, el jaciment de Ca l'Arnau de Cabrera de Mar, la Torre Verda de Caldes d'Estrac o el Castell de Palafolls són alguns dels llocs pels quals passen les rutes. Aquestes rutes gamificades són una gran experiencia de descobriments, amb paisatges i monuments diferents, històries i aventures, racons i secrets... No t'ho pots perdre!

Vist la popularitat i l'èxit que ha tingut aquest projecte, el Servei de Turisme del SEMPRE està treballant actualment en una ruta gamificada per poder conèixer Argentona i descobrir els seus indrets més especials.

Us mantindrem informats!

foto mobioNo t'ho perdis, reuneix a família i/o amics, i a jugar!

.

Informació publicada el 25 de gener de 2022