Aquest divendres 17 de desembre l'alcaldessa Gina Sabadell i la regidora de Promoció Econòmica, Anna Sànchez, han rebut a l'equip promotor de la cooperativa de l'escola Sant Miquel del Cros .

Cueme cartell

Un any més, les escoles d'Argentona Bernat Riudemeia, Sant Miquel del Cros i Les Fonts participen en una nova edició del programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE), impulsat per la Diputació de Barcelona. Com hem comentat en anteriors ocasions, aquest innovador programa fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària i en aquesta edició hi participen més de 100 alumnes de les diferents escoles d'Argentona. 

En aquesta ocasió, els equips promotors de la cooperativa de l'escola Sant Miquel del Cros han acudit a l'Ajuntament d'Argentona a fi d'entregar la seva sol·licitud de creació d'empresa. En un primer moment els ha rebut l'alcaldessa Gina Sabadell al seu despatx, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica, Anna Sanchez, i el personal tècnic dels serveis d'Educació i d'Economia Social. Després de presentar la seva proposta d'empresa, s'han dirigit a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) on han pogut presentar per instància genèrica la seva sol·licitud.

La setmana vinent rebran el CIF definitiu de la cooperativa i podran iniciar la seva activitat; fabricar productes amb materials reciclats i ecològics per després vendre'ls al mercat setmanal d'Argentona. Amb els diners que es recolliran, una part la donaran a una entitat benèfica i amb la resta organitzaran una activitat conjunta.

Per més informació:

De què tracta el CuEmE? i anteriors notes de premsa.

A continuació us compartim les fotografies d'avui:

photo1

 Foto 17122021

  Us mantendrem informats! 

  

.

Informació publicada el 17 de desembre de 2021