Ajuntament d'Argentona
L'arquitecta barcelonina i recentment guardonada amb el Premi Nacional d'Arquitectura Carme Pinós serà l'autora del càntir de l'any
Carme Pinós web argentona

El càntir de l'any 2022 serà dissenyat, per la prestigiosa arquitecta barcelonina, Carme Pinós. Agafarà el relleu d'Òscar Tusquets després que el Patronat del Museu del Càntir ha confiat novament en un arquitecte, tot i que és el primer cop que l'encàrrec recau en una dona. Pinós ha estat mereixedora del Premi Ciutat de Barcelona, de la Creu de Sant Jordi i aquest any ha rebut el Premi Nacional d'Arquitectura que atorga el govern espanyol.

En una entrevista a Ràdio Argentona, el director del Museu del Càntir, Oriol Calvo, ha manifestat que es mostren molt il·lusionats i expectants. Entre els projectes més importants que ha desenvolupat Carme Pinós, destaca el conjunt del centre de Barcelona que formen la plaça de la Gardunya, l'Escola d'Art Massana i la façana posterior del Mercat de la Boqueria. Ara Pinós té entre mans un projecte molt més petit, però sens dubte engrescador: idear el càntir de l'any 2022 que es vendrà aquest estiu durant la 72a Festa del Càntir.

Entrevista amb el director del Museu del Càntir, Oriol Calvo:

Publicat el 15.12.2021