Aquest dimarts 14 de desembre l'alcaldessa Gina Sabadell i la regidora de Promoció Econòmica, Anna Sànchez, han rebut als equips promotors de les  cooperatives de l'escola Les Fonts.

Cueme logo

Un any més, les escoles d'Argentona Bernat Riudemeia, Sant Miquel del Cros i Les Fonts participen en una nova edició del programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE), impulsat per la Diputació de Barcelona. Com hem comentat en anteriors ocasions, aquest innovador programa fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària i en aquesta edició hi participen més de 100 alumnes de les diferents escoles d'Argentona. 

En aquesta ocasió, els equips promotors de les dues cooperatives de l'escola Les Fonts han acudit a l'Ajuntament d'Argentona a fi d'entregar la seva sol·licitud de creació d'empresa. En un primer moment els ha rebut l'alcaldessa Gina Sabadell al seu despatx, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica, Anna Sanchez, i el personal tècnic dels serveis d'Educació i d'Economia Social. Després de presentar la seva proposta d'empresa, s'han dirigit a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) on han pogut presentar per instància genèrica la seva sol·licitud.

La setmana vinent rebran el CIF definitiu de les cooperatives i podran iniciar la seva activitat; fabricar productes amb materials reciclats i ecològics i posterior venda al mercat setmanal d'Argentona. Amb els diners que es recolliran una part la donaran a una entitat benèfica i amb la resta organitzaran una activitat conjunta.

A continuació us compartim les fotografies d'avui:

foto3

fotodef3

fotodeffotodef2

  Us mantendrem informats! 

  

.

Informació publicada el 14 de desembre de 2021