Ajuntament d'Argentona
Acte solidari amb la Marató de TV3

La Fundació Setba organitza una enganxada fotogràfica participativa amb ITA Salud Mental, alumnes de l'INS Argentona i associacions veïnals a Argentona per La Marató de TV3.

L'acció, que rep el nom de “Posem cara a la salut mental”, consisteix en l'enganxada d'uns 30 retrats a mida real del fotògraf Oriol Segon Torra de nois i noies que conviuen amb trastorns mentals i que han participat en el projecte “Natura és Cultura” de la Fundació Setba i d'alumnes de l'INS Argentona. L'enganxada es farà en un mur de 30 metres de llarg i 1,50 metres d'alçada, en el centre d'Argentona.

“Posem cara a la salut mental” té per objectiu contribuir en el combat contra l'estigma de la salut mental i rep el suport de la Diputació de Barcelona, de l'Ajuntament d'Argentona, del centre educatiu INS Argentona, d'entitats veïnals i dels centre ITA Salud Mental. A més de l'empresa HP, qui s'ha encarregat de dur a terme les impressions.

Per contribuir en la recaptació de fons per La Marató de TV3, la Fundació Setba posa a la venda a la seva pàgina web les llesques artístiques elaborades durant el projecte “Natura és cultura”. Tots els diners recaptats aniran íntegrament per La Marató de TV3.

19 de desembre de 2021 a les 11 h 

Ubicació: Carrer Girona d'Argentona

Motiu: Enganxada participativa amb ITA Salud Mental, l'INS Argentona i associacions veïnals per La Marató de TV3 

Organitza: Fundació Setba

Diumenge
19
desembre
2021
11h
Lloc c/ Girona
Hora 11 h