Ajuntament d'Argentona
L'emissora deixa d'emetre des de l'antiga fàbrica Velcro i es trasllada a la Casa Gòtica
velcro_gòtica

A partir d'aquest divendres, Ràdio Argentona canvia de seu. Avui l'emissora municipal deixarà d'emetre des de les instal•lacions de l'antiga fàbrica Velcro i es traslladarà a la Casa Gòtica, a la plaça de l'Església.

L'emplaçament a la Casa Gòtica serà provisional, ja que el govern d'Argentona té previst rehabilitar Ca l'Ametlla, edifici annex a la Casa Gòtica, i ubicar-hi la ràdio de forma definitiva. Aquestes obres estan contemplades en el pressupost 2022, per tant, és previst que es realitzin l'any vinent.

A la Casa Gòtica els col·laboradors de Ràdio Argentona faran programa des de la sala d'exposicions, a la planta baixa de l'edifici. Pel que fa a la redacció d'informatius, programes i Cap de Creus, es situarà a la primera planta de l'edifici, al costat de l'arxiu històric municipal.

Aquest no és l’únic trasllat que ha viscut Ràdio Argentona. L'emissora municipal es va ubicar inicialment a la planta superior del Museu del Càntir. I, des del 20 de novembre de 1999, ocupava 80 metres quadrats de l'antiga fàbrica Velcro, just a l'espai on hi havia hagut el laboratori de l'empresa.

El trasllat del servei de Ràdio Argentona s'emmarca en el projecte d'enderroc de part de l'antiga fàbrica Velcro. La previsió és que en el segon trimestre de l'any vinent es dugui a terme l'enderroc. Aquesta actuació comporta el trasllat de serveis i entitats ubicades a l'edifici com ara la brigada municipal.

Publicat el 03.12.2021