Aquest dijous es clourà el cicle de cursos gratuïts adreçats a persones en recerca de feina subvencionats per la Diputació de Barcelona. 

Des del passat 22 de novembre més de 30 persones han tingut l'oportunitat de formar-se en diferents àmbits laborals; Dúmper, Grúa hidràulica sobre camió, Plataforma elevadora (PEMP) o la manipulació d'aliments. S'han realitzat un total de 28 hores de formació que s'han repartit en 5 sessions teòriques i 3 pràctiques. Des del SEMPRE agraïm a les persones participants la seva implicació en el cicle de cursos; l'assistència ha superat el 98% i les valoracions sobre les formacions, en què es qualifiquen aspectes com el contingut de la formació, la metodologia emprada, o la qualitat dels materials lliurats, superen el 9,2 sobre 10

Resum formacions novdes21

En els propers mesos s'organitzaran més cicles de cursos subvencionats per a les persones interessades en trobar feina i/o millorar la seva ocupabilitat.

Aquelles persones que vulguin més informació poden enviar un correu electrònic a l'adreça sempre@argentona.cat o bé trucar al 93 797 49 00.

Us recordem que el Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament d'Argentona assessora i orienta a les persones usuàries en el seu procés de recerca de feina i apostem per millorar les competències d'inserció laboral amb l'objectiu de que la persona acabi trobant un nou lloc de treball o millori la seva ocupabilitat. De la mateixa manera, s'ofereix a les empreses el servei de gestió d'ofertes de treball, proporcionant persones candidates aptes que s'adaptin al perfil sol·licitat d'una manera personalitzada i eficaç. 

FotoDumper

FotosPEMP

Informació publicada l'1 de desembre de 2021