Ajuntament d'Argentona
Els comptes que es voten avui depenen de tretze punts que Fragoso ha posat sobre la taula
ple_municipal

Unitat tÚ a tocar l'aprovaciˇ dels pressupostos 2022. Tot apunta que Fran Fragoso podria donar avui el vot que li falta al govern per aprovar els comptes. L'acord entre el regidor no adscrit i Unitat s'estÓ treballant aquesta mateixa setmana i el formen tretze punts. En declaracions a RÓdio Argentona, Fran Fragoso no ha volgut donar per fet el vot afirmatiu als pressupostos, per˛ ha assegurat que les negociacions van per bon camÝ. 

Pel que fa a les tretze propostes que el grup municipal de Fragoso ha posat sobre la taula, el regidor considera que sˇn accions que van en la lÝnia de beneficiar tota la ciutadania.

Durant la roda polÝtica de novembre, l'alcaldessa d'Argentona ja va oferir algunes pistes de com era la proposta del govern. Gina Sabadell va explicar que els comptes donen resposta a reivindicacions ve´nals i, tambÚ, de part de l'oposiciˇ i inclouen el projecte d'instalĚlaciˇ de cÓmeres de videovigilÓncia. Per altra banda, tambÚ s'inclou la creaciˇ de la zona vermella, un sistema d'aparcament de rotaciˇ que comptarÓ amb vigilÓncia per garantir el seu funcionament. Precisament sobre els problemes d'aparcament a la vila, Sabadell ha avanšat que el govern estÓ treballant en dos projectes que han de donar una soluciˇ definitiva a aquesta problemÓtica.

Finalment, l'alcaldessa tambÚ va destacar que els comptes continuen donant una especial importÓncia a la dotaciˇ social i a la subvenciˇ a empreses i aut˛noms amb un reforš per a les ajudes que ofereix el programa Argentona Impuls.

El pressupost 2022 es debatrÓ en un ple extraordinari avui a partir de dos quarts de set  del vespre. ╔s podrÓ seguir per RÓdio Argentona i, tambÚ, a YouTube.

Publicat el 24.11.2021