Ajuntament d'Argentona
Gina Sabadell (Unitat) defensa el projecte del govern per la Velcro i apunta les prioritats del pressupost 2022
gina_sabadell_nov

La cap de llista d'Unitat i alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell, ha tancat avui la roda polÝtica de novembre. Sabadell ha reconegut avui que les darreres setmanes han estat les mes tristes del mandat arran de l'accident mortal d'un jove i la mort del regidor Pere Espelt. Ara Unitat es conjura per tirar endavant els propers pressupostos i enllestir l'obra de govern en els dos anys de mandat que queden.  

D'aquesta obra de govern destaca el projecte del govern per la fÓbrica Velcro que es va presentar la setmana passada. Gina Sabadell ha insistit avui en els motius que desaconsellen la rehabilitaciˇ de l'edifici, tal com reclama Tots per Argentona. "El problema de mantenir l'edifici actual, Ús que l'aparcament, tal com Ús ara, no Ús viable. A banda, hi ha el cost de la reforma i del posterior manteniment (...) Han passat molts anys, molts governs, entre ells Tots per Argentona, i ning˙ li ha donat una soluciˇ. Tal com es va adquirir, s'ha quedat".

Pel que fa al ple de novembre, Sabadell ha donat per tancat el conflicte que ha envoltat l'escola Bressol Cargol Treu Banya. Ha assegurat que les famÝlies que estaven en llista d'espera i que han volgut formalitzar el procÚs d'inscripciˇ han pogut comenšar el curs. Per altra banda, ha explicat quŔ Ús el que creu que ha fallat en aquesta qŘestiˇ. 

Les prioritats del pressupost 2022

A l'entrevista d'avui l'alcaldessa tambÚ ha ofert alguns detalls sobre el pressupost per al 2022 que el govern sotmetrÓ a votaciˇ del Ple Municipal el dimecres 24 de novembre. Ha explicat que els comptes donen resposta a reivindicacions ve´nals i, tambÚ, de part de l'oposiciˇ i inclouen el projecte d'instalĚlaciˇ de cÓmeres de videovigilÓncia. Per altra banda, tambÚ s'inclou la creaciˇ de la zona vermella, un sistema d'aparcament de rotaciˇ que comptarÓ amb vigilÓncia per garantir el seu funcionament. Precisament sobre els problemes d'aparcament a la vila, Sabadell ha avanšat que el govern estÓ treballant en dos projectes que han de donar una soluciˇ definitiva a aquesta problemÓtica.

Finalment, l'alcaldessa tambÚ ha destacat que els comptes continuen donant una especial importÓncia a la dotaciˇ social i a la subvenciˇ a empreses i aut˛noms amb un reforš per a les ajudes que ofereix el programa Argentona Impuls.

Publicat el 16.11.2021