Ajuntament d'Argentona
Unes 5.000 persones assisteixen als diversos espectacles durant el cap de setmana

Malgrat les dificultats i exigències logístiques i d'organització que plantejava la celebració del Festival Sense Portes en l'actual context, el certamen d'arts de carrer d'Argentona va culminar la seva novena edició amb molt bona nota i fent una valoració altament positiva del seu desenvolupament durant el primer cap de setmana d'octubre.

Es calcula que unes 5.000 persones van assistir al Festival Sense Portes, amb una mitjana d'afluència als espectacles del 90%. De nou, diversos espais del centre de la vila, juntament amb La Sala, o la Font del Mig, van acollir des de l'1 al 3 d'octubre una vintena d'espectacles, que navegaven pel teatre, la dansa, el clown, l'humor, les titelles o el circ, a més de instal.lacions de jocs i experiències.

La selecció d'espectacles d'aquesta edició 2021 ha comptat amb una gran resposta dels espectadors, així com de les companyies participants i veus del sector, tant per la qualitat de la programació artística, com per la varietat de disciplines i públics als què s'adreçava. També han tingut una molt bona acollida les dues instal·lacions que es van preparar per acollir una mostra fotogràfica de les edicions anteriors.

Properament, l'organització donarà a conèixer el Premi Pom d'Or d'aquesta darrera edició del Festival, al millor espectacle del Sense Portes 2021 segons la votacions del públic assistent.

Des de l'organització es vol traslladar un sincer agraïment a tot el personal voluntari i col·laboradors, així com als diversos serveis municipals, pel seu compromís, dedicació i il·lusió, que han fet possible, una vegada més, que el Festival Sense Portes tornés a ser un èxit.

Des de la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Argentona i el Col·lectiu Sense Portes es mostren molt satisfets per la gestió del control d'aforament, així com pel comportament dels espectadors en el compliment de les mesures sanitàries i l'actitud responsable en l’ús de les invitacions i el seu alliberament, facilitant que d'altres persones poguessin gaudir dels espectacles en cas de no poder assistir-hi i afavorint que tots els espais presentessin una gran entrada de públic.

Sense Portes 2022

Sense massa temps per recuperar l'alè, l'Ajuntament d'Argentona i el Col·lectiu Sense Portes es preparen ja per començar a dissenyar la propera cita del Festival, que celebrarà 10 edicions, una efemèride que serà sense dubtes molt especial.

Publicat el 18.10.2021