Ajuntament d'Argentona

INSCRIPCIONS Cal inscripció prèvia per a cada espectacle

WEB ESPECIAL SENSE PORTES 2021

PROGRAMA EN PDF

Lázaro, de Cia. Leamok A les 12 i a les 19 h, al pati de l'antiga Velcro 
Durada: 35 minuts. Edat: +14 anys
Aforament limitat amb invitació prèvia
La funció del matí serà exclusiva per als alumnes de l'Institut d'Argentona.

Lázaro combina el hip-hop i el teatre per generar nous llenguatges escènics i alhora manté l'element clàssic de la tradició popular: explicar una història com ho faria a la plaça d'un poble. Amb una estètica de hip-hop i fent servir elements del breakdance, utilitza el rap per narrar amb dinamisme i estil la primera part de la vida del personatge protagonista del Lazarillo de Tormes. Así pues, espero que a Vuesa Merced le flipe mi historia y que exclame a los cuatro vientos: «¡Joder, qué guapa está esta mierda!»

Videoclip i més informació


Cospress, de Cia. Kimani A les 18 h, al Saló de Pedra 
Durada 30 minuts. Tots els públics
Aforament limitat amb invitació prèvia

Cospress és un espectacle de teatre físic, d'objectes i sense paraules. Amb to poètic, irònic i surrealista, l'obra parla de l'obsessió pel culte al cos i les conseqüències que això pot ocasionar. Mostra dues dones víctimes de la seva pròpia lluita per aconseguir l'encaix en el model perfecte. Amb unes mesures marcades per uns altres que han fet creure que una cara sense arrugues val més que una rialla, arribaran a la no-acceptació i a la bogeria.

VIDEOCLIP I MÉS INFORMACIÓ


Dogma de Cia. Puntmoc A les 20 h, al Saló de PedraPista del Centre Parroquial 
Durada: 40 minuts. Edat: + 12 anys
Aforament limitat amb invitació prèvia

Cos, ritme, expressió i musicalitat es dissolen en una experiència espontània, fresca, energètica i irrepetible. Dogma e's una proposta de teatre fi'sic que investiga a trave's de l'humor absurd els li'mits materials de la condició humana.
Al llarg de l'obra els personatges interaccionaran amb el contínuum espai-pu'blic de manera i'ntima, divertida i contundent. Mitjançant un registre informal i directe, l'obra obliga les persones involucrades a participar en un exercici interactiu de creació tant fi'sic com emocional.

Videoclip i mes informació


Volare de Cia. David Moreno & Cristina Calleja (Eestrena) A les 21 h, a La Sala. Entrada 4 € 
Durada 70 minuts. Tots els públics
Aforament limitat

Arriben bons vents per als navegants amb ganes de somiar. Personatges que proclamen als quatre vents el dret a somiar i a convertir els somnis en realitat. I qui no ho faria amb un piano de cua flotant a set metres del terra? Un espectacle poderosament poètic sobre la capacitat de somiar per poder avançar. Una oda a la superació, als anhels de l’ésser humà, a la bellesa de la vida. Poesia en estat pur, on la força dels somnis ens farà reflexionar sobre els sentiments més profunds de l’ésser humà. Dansa, acrobàcia, paraula, videoprojeccions i llums ens transportaran a un univers apassionant.

Videoclip i mes informació


Herència de La Industrial Teatrera A les 22.30 h, a Can Doro
Durada 55 minuts. Tots els públics
Aforament limitat amb invitació prèvia

Herència és un espectacle en clau de clown sobre el món que deixem. Dos personatges dins d'un abocador. Dos clowns tirats entre escombraries. El mo'n e's un mar de plàstic i, de sobte, l'amor me's inesperat fa que parem un moment i vulguem canviar el futur. Un viatge tendre i divertit per transformar la nostra herència. Perquè tu, quina herència vols deixar?

Videoclip i mes informació

Divendres
1
octubre
2021
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu Cal inscripció prèvia. Aforament limitat
Tipus d'acte Mostra, Teatre