Ajuntament d'Argentona
Aquest dimarts l'alcaldessa Gina Sabadell i el regidor d'Educació, Quim Perejoan, visiten les direccions de les escoles del municipi

Quasi un miler d'alumnes van iniciar aquest dilluns el nou curs escolar 2021-22 a educació infantil i primària i al voltant de 850 als cursos d'ESO i Batxillerat, una xifra que suposa una lleugera disminució en relació al curs anterior. Aquest fet s'ha evidenciat a les escoles bressol municipals, Cargol Treu Banya i El Bosquet, que sumen un total de 108 places ocupades d'una oferta total de 141. 

L'inici del nou curs acadèmic, marcat per les mesures de seguretat sanitàries que ha decretat el Departament d'Educació de la Generalitat arran de la pandèmia de la COVID-19, s'ha iniciat amb normalitat.

Una de les novetats a destacar ha estat la posada en marxa del servei SIEI (Suport Intensiu d'Escolarització Inclusiva) a l'escola Les Fonts, per tal d'atendre necessitats educatives inclusives de totes les escoles del municipi. 

Dimarts l'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell, i el regidor d'Educació, Quim Perejoan, s'han desplaçat als centres educatius per trobar-se amb les direccions de les escoles i donar la benvinguda al nou curs. 

També aquesta setmana han arrencat les classes del programa de Formació i Inserció (PFI-PTT) d'Auxiliar de Pastisseria i forneria per al curs 2020-21, del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, i que compta amb 16 alumnes.

El curs es desenvoluparà, com s'ha fet en els darrers anys, a les antigues escoles del Cros i s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que no han assolit l'ESO i volen continuar desenvolupant-se acadèmicament, per tal d'accedir a un cicle formatiu de grau mig i continuar per la via formativa, o bé iniciar-se en una qualificació professional per endegar una trajectòria laboral.

Publicat el 14.09.2021