Ajuntament d'Argentona
Montse Cervantes (mobilitat) avanša que l'Ajuntament es reunirÓ la setmana vinent amb altres ajuntaments interessats en la connexiˇ
bus_argentona - barcelona

El ple ordiari previst per dilluns portarÓ a aprovaciˇ la renovaciˇ del conveni que mantenen el departament de territori i sostenibilitat de la Generalitat i l'Ajuntament d'Argentona al voltant de la lÝnia de bus que arriba a l'hospital de Matarˇ. La millora d'aquest conveni arriba just en el moment en el que s'ha obert el debat p˙blic sobre la necessitat d'establir una nova lÝnia de bus entre Argentona i Barcelona.

La regidora de mobilitat, Montse Cervantes (Unitat), la regidora es mostra totalment partidÓria de la proposta i assegura haver-la signat personalment. Cervantes recorda que el transport interurbÓ no Ús competŔncia municipal, per˛ assegura que l'Ajuntament treballa per convŔncer la Generalitat de la necessitat de connectar el municipi amb Barcelona. La setmana vinent l'Ajuntament tÚ prevista una reuniˇ amb els ajuntaments ve´ns que tambÚ reclamen la connexiˇ, amb l'objectiu de fer mÚs forša davant la Generalitat. "Argentona ha crescut molt, ens hauran de justificar molt bÚ que no necessitem la lÝnia", considera Cervantes.

 

Publicat el 09.09.2021