Ajuntament d'Argentona
Festa Major d'estiu 2021
banner_horit

DILLUNS 2 D'AGOSTMishimaEscola Argentona, 22.30 h
Música
Cal inscripció prèvia
Al cim de la seva carrera, aquesta banda de referència del pop en català presentava Ara i res (2017), i aleshores es van adonar que complien 20 anys. Per celebrar-ho, el 2019 van publicar Ara i aquí, un disc testimonial dels dos concerts de cloenda de gira que van oferir a la sala Apolo el desembre del 2018, on retien homenatge a les seves cançons, que ens ensenyen que tot és ordre i aventura, que no existeix l'amor feliç i que l’ànsia cura...

DIMARTS 3 D'AGOST

Abba, The New Experience Escola Argentona, 22.30 h
Música
Cal inscripció prèvia
Sens dubte, un dels grups musicals de més fama i que van ser fonamentals per crear el so i l'estil dels anys 70 i 80 va ser el quartet suec Abba.
És per això que aquesta banda de tribut vol contribuir a difondre els seus èxits amb un espectacle musical i escènic al nivell que el grup suec es mereix, amb tota la qualitat, elegància i màgia amb què va conquerir les llistes d’èxits. Durant els cinc anys de trajectòria, ABBA The New Experience ha actuat al Festival Internacional de Cambrils, al Festival Diverland, a l'Auditori de Girona i a les festes majors d'Igualada, Vilafranca del Penedès, Madrid… En podríem explicar moltes més coses, però preferim que ho vingueu a descobrir.

DIMECRES 4 D'AGOST GARRINADA

El Pony Pisador Escola Argentona, 20 h 

Preu: 3 €, venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada

Música de taverna, ritmes d'arrel d'arreu del món i un estil viu i despreocupat són els trets característics del grup, que amb el nou disc, JAJA salu2, s'ha convertit en una de les sensacions del moment. Ah!, i que no hi falti el bon humor i les rialles que provoquen durant els seus espectacles. Una bona estona assegurada.
En diferit al canal de l'Ajuntament a YouTube 

Santa Salut & Swit Eme + DJ Hello SasyEscola Argentona, 22.00 h
Preu: 5 € (inclou DJ), venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada
El hip-hop jove i inconformista trepitja l'escenari de la Garrinada de la mà de Santa Salut & Swit Eme. La sabadellenca ens portarà cançons de temàtica social, revolucionària i feminista amb ritmes energètics. I el barceloní ens demostrarà per què és considerat una de les noves revelacions del hip-hop actual.
 

DIJOUS 5 D'AGOST GARRINADA Ketekalles Escola Argentona, 19.30 h
Preu: 3 €, venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada
Amb un discurs diferent de qualsevol altre, transgressor, sincer, intel·ligent, rebel, Ketekalles és un grup de dones fortes que amb una barreja de ritmes urbans que van de la rumba al trap, passant pel soul, el rock o el hip-hop, proposen altres maneres de construir-nos com a humanitat i donen eines per sostenir-nos emocionalment en aquest sistema.

Ladilla Rusa + DJ Hochi Escola Argentona, 22 h
Preu: 5 € (inclou DJ), venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada
L'electro-pop humorístic dels periodistes Tania Lozano i Víctor F. Clares aterrarà a la Garrinada per fer-nos ballar amb els ritmes més disco i les lletres més estripades. Ladilla Rusa s'ha consolidat com un dels grups humorístics de referència i ha engendrat himnes com “Macaulay Culkin” o “Kitt y los coches del pasado”.

DIVENDRES 6 D'AGOST GARRINADA  Ital Sound Escola Argentona, 18.30 h 
Preu entrada: 3 €, venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada
L'accent més argentoní arriba a la Garrinada de la mà d'Ital Sound i el seu característic so reggae. La vitalitat i la puresa d'aquests vuit músics omplirà d'energia l'escenari de Les Fonts i no deixarà ningú indiferent. Roots, rocksteady, ska i step són només alguns dels sons dels quals podreu gaudir i que acostaran la seva lluita i el seu amor al públic d'Argentona.

Stil Ill Escola Argentona, 20.30 h 
Preu: 3 €, venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada
El cantant de Lágrimas de Sangre presenta el primer disc en solitari, i ho fa en la seva llengua materna, el català. Amb sonoritats que recorden el grup però també amb un vessant més introspectiu, Allò que mai no mor va ser gestat durant el confinament, i Sill Ill vindrà a desconfinar-lo a la Garrinada.

La Sra. Tomasa + DJ Domingo el Gran Escola Argentona, 22 h
Preu: 5 € (inclou DJ), venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada
L'energia i la fusió de La Sra. Tomasa tornen a l'escenari de la Garrinada. El grup, ben conegut i estimat pel públic argentoní, vindrà a presentar el tercer disc, Alegre pero peligroso, en què han fet una aposta clara per la internacionalitat, amb col·laboracions d'arreu.