Ajuntament d'Argentona

22a Pedalada Popular Des de la plaça del Molí, 9.30 h 
Distància: 11 km. Beguda per a tots els participants. És obligatori l'ús del casc i recomanable portar complements com ara colzeres i genolleres.
La inscripció s'efectuarà telemàticament a través del formulari del web de l'Ajuntament.
Patrocinadors: Fleca Casas

Inscripció (a partir del 26 de juliol)

21a RepicatronadaPlaça Nova, 13 h 
Transmès per Ràdio Argentona
Com cada any, els Diables d'Argentona acomiadaran la Festa Major amb un homenatge ben sonor. La suspensió de la Festa Major de l'any passat va provocar que la colla no pogués homenatjar un col·lectiu que s'ho ben mereixia en aquell moment, Les Cosidores d'Argentona, que de manera desinteressada es van passar mesos cosint mascaretes per a tota la població. Així doncs, l'encesa la faran elles!
A càrrec de Diables d'Argentona
Amb la presència de Protecció Civil d'Argentona

Colors  December Quintet. Assaig Obert Teatre La Sala, 12 h 
Teatre multidisciplinari. Públic familiar
Cal inscripció prèvia
Sota la direcció artística de Toni Mira i amb la coproducció de l'Associació Cultural de Granollers, December Quintet ens fa arribar aquest espectacle amb els colors com a eix central. Qualsevol emoció es pot vincular a un color, i a la inversa, qualsevol color es pot relacionar amb un sentiment o emoció. El concepte del color també és emprat en la música i en el moviment. A Colors es juga amb totes aquestes premisses, amb imaginació, una escenografia simple i màgica i un món ple de colors sonors, corporals i visuals, però sobretot amb molta música.


Tarda Familiar a la Font Picant Font Picant, de 18 a 21 h
La Font Picant és l'espai idoni per passar-hi una tarda familiar de tallers i espectacles.
Enguany en aquest indret podrem gaudir de 3 tardes amb diversos espectacles i activitats.

Circuit d'aventures Font Picant, de 18 a 21 h
Cal inscripció prèvia

Veniu a passar una tarda en un circuit d'aventures integrat a la pineda de la Font Picant.

Disorder, Cia. PereHosta  Esplanada de l'Embotelladora, 18 h i 20.30 h 
Teatre-clown. Tots els públics
Cal inscripció prèvia
Cada dia fem tràmits, presentem documents, busquem certificats… fem papers. Avui l'oficina surt al carrer per ordenar i controlar. Per fer veure al vianant els perills als quals s'exposa. Aquest oficinista transforma l'espai fent feina; transformarà les nostres emocions. Ha vingut a canviar el món... o si més no ho intentarà! Un certificador de certituds. Acompanyat per la interacció i participació del públic, redescobrirà i reordenarà el carrer. Esperi el seu torn!

Quotidiafonismes Bufa&Sons Esplanada de l'Embotelladora, 19 h exhaurides_Quotidia
Cal inscripció prèvia
En aquest espectacle Bufa&Sons presenta nous temes, alguns de propis i també versions. Ho fa a la seva manera, descobrint i fent sonar nous ‘quotidiàfons', objectes quotidians que a les mans de Xavi Lozano es converteixen en instruments musicals extraordinaris. Amb originals composicions musicals, algunes sorpreses inesperades i tocs d'humor, aquest nou concert representa un pas endavant en el seu treball de surrealisme instrumental, per seguir demostrant que la música és on decidim trobar-la.



GARRINADA  Ital Sound Escola Argentona, 18.30 h 
Preu entrada: 3 €, venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada
L'accent més argentoní arriba a la Garrinada de la mà d'Ital Sound i el seu característic so reggae. La vitalitat i la puresa d'aquests vuit músics omplirà d'energia l'escenari de Les Fonts i no deixarà ningú indiferent. Roots, rocksteady, ska i step són només alguns dels sons dels quals podreu gaudir i que acostaran la seva lluita i el seu amor al públic d'Argentona.



Ballada de Sardanes amb la Cobla Bisbal Jove Escola Bernat de Riudemeia, 19 h 
Cal inscripció prèvia
La Cobla Bisbal Jove va ser creada el 3 de març de 1990 amb músics formats a l'Escola de Cobla Conrad Saló de la Bisbal d'Empordà, fundada l'any 1981. La seva oferta inclou audicions de sardanes, oficis solemnes, cercaviles, balls vuitcentistes, concerts pedagògics, enregistraments, aplecs i concerts de música per a cobla, i aposta per la barreja de tradició i innovació i per acostar la cobla a nous públics, a través de la fusió amb diferents gèneres musicals i les col·laboracions amb artistes de tota mena.

Alba Carmona Duet Font del Mig, 21.15 h nova_hora_Carmona
Música
Cal inscripció prèvia
El darrer concert en aquest espai ens acosta el flamenc i les músiques del món combinant tradició, poesia i modernitat d'una manera única.
Canciones del folklore és un homenatge als cants populars, a la riquesa i la personalitat de la música de tradició oral. El poble canta i balla per divertir-se, però també ho fa com a ritual, com a creença i concepció ideològica, com a reclam i queixa, com a manifest de l'amor.

A causa de problemes amb el vol dels artistes, l'hora d'inici serà a les 21.15 h, en comptes de les 20 h com era programat en un inici.



GARRINADA  Stil Ill Escola Argentona, 20.30 h 
Preu: 3 €, venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada
El cantant de Lágrimas de Sangre presenta el primer disc en solitari, i ho fa en la seva llengua materna, el català. Amb sonoritats que recorden el grup però també amb un vessant més introspectiu, Allò que mai no mor va ser gestat durant el confinament, i Sill Ill vindrà a desconfinar-lo a la Garrinada.



Rectorius Escola Bernat de Riudemeia, 23 h nova_hora_rectorius
Cal inscripció prèvia
Quintet de recent formació, integrat per cinc virtuosos: Jordi Nogueras (guitarra), Jordi Pegenaute (guitarra), Joan Rectoret (baix i composició), Roc Sala (teclats) i Mikel Weiss (bateria). El seu objectiu és donar veu a diverses cançons compostes per Joan Rectoret que tenien maquetades i que aquest va pensar que valia la pena de fer sortir a la llum. Temes propis on es barregen diversos estils musicals, del flamenc al rock passant pel pop, la clàssica i la fusió.

A causa del canvi d'horari de l'Alba Carmona, i perquè qui hagi agafat tots dos concerts hi pugui assistir, el concert de Rectorius començarà a les 23 h, en comptes de les 22.30 h com era programat en un inici.



GARRINADA  La Sra. Tomasa + DJ Domingo el Gran Escola Argentona, 22 h
Preu: 5 € (inclou DJ), venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada
L'energia i la fusió de La Sra. Tomasa tornen a l'escenari de la Garrinada. El grup, ben conegut i estimat pel públic argentoní, vindrà a presentar el tercer disc, Alegre pero peligroso, en què han fet una aposta clara per la internacionalitat, amb col·laboracions d'arreu.

Divendres
6
agost
2021
Tipus d'acte Esports, Festa, Música, Teatre