Ajuntament d'Argentona

41a Cursa PopularDes de la plaça Nova, 9.30 h 
Distància: 5 km. Per veure el recorregut, consulteu el mapa. Beguda i diplomes per a tots els participants.
La inscripció s'efectuarà telemàticament a través del formulari del web de l'Ajuntament.
Patrocinadors: Fleca Casas

Inscripció (a partir del 26 de juliol)

Primer Sorteig de Premis campanya Mou-te pel ZeroDavant la Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel, 12 h
Sorteig públic de premis entre tots els participants dels reptes que proposa la campanya Mou-te pel Zero a Argentona!
La campanya es va iniciar el passat 5 de juny i té una durada d'un any. Cada dos mesos es fa un sorteig de premis valorats en 100 euros i relacionats amb la campanya i amb activitats d'oci i cultura que s'ofereixen al municipi.  Per a més informació podeu consultar el web: https://moutepelzero.cat/argentona.


Tarda Familiar a la Font Picant Font Picant, de 18 a 21 h
La Font Picant és l'espai idoni per passar-hi una tarda familiar de tallers i espectacles.
Enguany en aquest indret podrem gaudir de 3 tardes amb diversos espectacles i activitats.

Circuit d'aventures Font Picant, de 18 a 21 h
Cal inscripció prèvia

Veniu a passar una tarda en un circuit d'aventures integrat a la pineda de la Font Picant.

- Entrades exhaurides - Remember Show, Cia. Teatre Mòbil & Marcel Gros   Esplanada de l'Embotelladora, 19 h exhaurides_Remember
Teatre-clown. Tots els públics
Cal inscripció prèvia

Remember show és un espectacle acabat d'estrenar on Teatre Mòbil i Marcel Gros es retroben després de 30 anys i fan un homenatge a l'ofici, al riure, a l'humor i a l'amistat reinterpretant els seus llegendaris números de clown.
Després de molt de temps viatjant en el carro de la farsa i voltant pel món, arriben a la plaça i recuperen el carrer que els va veure néixer i créixer com a artistes.
Comediants, farsants, pallassos, bufons… Una mica de tot!

- Entrades exhaurides - Petits secrets en conserva Cia. Tombs Creatius & Toti Toronell exhaurides_Petits
Esplanada de l'Embotelladora, de 18 a 21 h
Cal inscripció prèvia
Tenim secrets guardats. Però se'ns escapen. Potser mirant pel forat del pany es descobreixen perspectives impossibles. Potser escoltant converses dissimulades per telèfon o sentint els sons ocults pel voltant es destapa tot el que està amagat. No sabem què hi ha a dins de l'ou misteriós, ni darrere de cada porta. Només si us deixeu endur per la curiositat i us atreviu a jugar descobrireu tota la història, el nostre secret més íntim, l'origen de tot plegat. Potser jugar és el secret.


¡Play! Ual·la!Font del Mig, 20 h 
Música-teatre
Cal inscripció prèvia
Ual·la! són diversió, Ual·la! són originalitat, Ual·la! són el virtuós duo barceloní Modesto Lai i Alba Rubio; Ual·la! són únics en el seu gènere.
¡Play!, el seu últim espectacle, és una invitació al joc permanent, a posar en relació elements dispars sense un sentit concret per explorar possibilitats creatives sense límits i abraçar formes diverses i belles de la realitat que ens envolta cada dia. ¡Play! és també un concert de tablemusic, terme inventat pel grup per descriure el gènere tan particular de les seves cançons.


GARRINADA Ketekalles Escola Argentona, 19.30 h
Preu: 3 €, venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada
Amb un discurs diferent de qualsevol altre, transgressor, sincer, intel·ligent, rebel, Ketekalles és un grup de dones fortes que amb una barreja de ritmes urbans que van de la rumba al trap, passant pel soul, el rock o el hip-hop, proposen altres maneres de construir-nos com a humanitat i donen eines per sostenir-nos emocionalment en aquest sistema.


- Entrades exhaurides - Havaneres amb Grup Boira Pista del Centre Parroquial, 21 h exhaurides_Havaneres
Cal inscripció prèvia
La renovació constant del repertori és una de les característiques del grup, que opta preferentment per les composicions més actuals, sense oblidar les havaneres més tradicionals i conegudes. A part de l'havanera, el seu variat repertori abasta gèneres molt diversos com ara el tango, el vals mariner, el bolero, la balada, la sardana...

- Entrades exhaurides - Encenem la Nit! Escola Bernat de Riudemeia, 22.30 h exhaurides_Encenem
Cal inscripció prèvia
Els Diables d'Argentona voldrien dansar amb els vilatans i les vilatanes sota les espurnes, però com que no pot ser, han preparat una mostra de figures i enceses perquè el públic pugui gaudir i redescobrir tots els elements que formen la colla.
A càrrec de Diables d'Argentona
Amb la presència de Protecció Civil d'Argentona
Retransmès en diferit al Canal de l'Ajuntament a YouTube


GARRINADA Ladilla Rusa + DJ Hochi Escola Argentona, 22 h
Preu: 5 € (inclou DJ), venda d'entrades i packs: ticketara.com/b/la-garrinada
L'electro-pop humorístic dels periodistes Tania Lozano i Víctor F. Clares aterrarà a la Garrinada per fer-nos ballar amb els ritmes més disco i les lletres més estripades. Ladilla Rusa s'ha consolidat com un dels grups humorístics de referència i ha engendrat himnes com “Macaulay Culkin” o “Kitt y los coches del pasado”.

Dijous
5
agost
2021
Tipus d'acte Festa, Música, Teatre