Ajuntament d'Argentona

Repicada de campanes i llançament de coets Des de l'església i l'escola Bernat de Riudemeia, 18.45 h 
Enguany més que mai, tornem a donar la benvinguda a la Festa Major amb la tradicional repicada de campanes i llançament de coets.
Dividim l'acte en dos espais per així evitar l'aglomeració del públic en un únic lloc.
Diables d'Argentona vol dedicar la coetada d'aquest any a en Jaume Nogueras i Serret.
Hi col·laboren: Diables d'Argentona i Parròquia de Sant Julià. Amb la presència de Protecció Civil d'Argentona

La Traviata de Giuseppe Verdi Òpera als Cinemes 
Centre Parroquial, 19.30 h
Durada aprox: 170 minuts. Tots els públics
Preu: 8 € socis i 10 € no-socis
L'hàbil producció de David McVicar ens permet fer una relectura contemporània de la trama i explorar els sentiments més íntims dels personatges. Aquest grandiós melodrama en un escenari d’època explica com se sacrifica un amor noble pel culte a la riquesa material.
Ho organitza: Centre Parroquial


- Entrades exhaurides - Acauã Luiz Gonzaga Tribute Duet 

exhaurides_Acaua

Font del Mig, 20 h
Música
Cal inscripció prèvia
Espectacle musical centrat en la figura de Luiz Gonzaga, conegut com El Rei del Baião, un ritme tropical típic de la regió nord-est del Brasil. Acauã fa una interpretació moderna d'aquesta música tradicional, amb la combinació del cant i la guitarra clàssica de Quim Brugués i la guitarra elèctrica de Blai Masó, i amb cançons que parlen de la seva cultura, les seves ciutats i la seva fauna, els seus mercats, les seves dones i les migracions dins el país.

Pregó de Festa Major Des de la Casa Puig i Cadafalch, 21.30 h
Aforament limitat
Retransmès en streaming i per Ràdio Argentona i en diferit al Canal de l'Ajuntament a YouTube
Enguany el tradicional Pregó de Festa Major anirà a càrrec del personal del Centre d'Atenció Primària d'Argentona, en un homenatge de la Vila a totes les persones i professionals que han contribuït, amb la seva tasca, a afrontar la crisi sanitària que estem vivint.

  - Entrades exhaurides - Abba, The New Experience Escola Argentona, 22.30 h

exhaurides_Abba

Música
Cal inscripció prèvia
Sens dubte, un dels grups musicals de més fama i que van ser fonamentals per crear el so i l'estil dels anys 70 i 80 va ser el quartet suec Abba.
És per això que aquesta banda de tribut vol contribuir a difondre els seus èxits amb un espectacle musical i escènic al nivell que el grup suec es mereix, amb tota la qualitat, elegància i màgia amb què va conquerir les llistes d’èxits. Durant els cinc anys de trajectòria, ABBA The New Experience ha actuat al Festival Internacional de Cambrils, al Festival Diverland, a l'Auditori de Girona i a les festes majors d'Igualada, Vilafranca del Penedès, Madrid… En podríem explicar moltes més coses, però preferim que ho vingueu a descobrir.

Dimarts
3
agost
2021
Lloc Centre Parroquial. Font del Mig. Casa Puig i Cadafalch. Escola Argentona
Tipus d'acte Festa, Música