Ajuntament d'Argentona
Els metges Joan Batlle i Albert Palaudàries han seguit de prop l'evolució de la COVID-19 al llarg de la 10a temporada

El coronavirus ha estat el protagonista durant bona part de la desena temporada del programa ‘Salut Exprés’.

Albert Palaudàries i Joan Batlle han aprofitat les noves tecnologies, com la videoconferència, per realitzar entrevistes a professionals de la sanitat que han viscut en primera línia els moments més durs de la pandèmia.

El cap de l’àrea covid de l'Hospital de Mataró, Ramon Boixeda, ha estat un dels professionals que més ha participat en el programa i qui ens ha anat explicant la situació i l'evolució de la situació sanitària així com l'estat actual de les unitats de cures intensives (UCI) de l'equipament del Consorci Sanitari del Maresme. La doctora argentonina Roser Calvo també va participar, a principis d'any, en una xerrada divulgativa sobre la COVID-19 amb una connexió telemàtica des de Washington. També hem pogut escoltar els testimonis de pacients de COVID explicant quins símptomes els van fer sospitar de la malaltia i com van viure el seu ingrés hospitalari.

Malgrat que la covid ha ocupat bona part de la quota del programa també hem abordat temes com la celiaquia, el suïcidi, l'envelliment, la depressió, la disfàgia, els trastorns alimentaris, el TEA i la violència de gènere, entre altres.

La temporada ha finalitzat amb un total de trenta-quatre programes i els podeu tornar a escoltar al podcast de Ràdio Argentona:

SALUT EXPRÉS - TEMPORADA 20-21

Publicat el 16.08.2021