Ajuntament d'Argentona
Dia  Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBI. Activitats de sensibilització i visibilització entorn al 28 de juny

Segueix la xerrada a través del canal de l'Ajuntament a Youtube aquí

Emissió Youtube

belolid

Des de la Regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI continuen amb el  Cicle d'entrevistes a autores feministes “Parlem de feminismes”. En aquesta ocasió compten amb Bel Olid escriptora, traductora i activista feminista i pels drets LGTBI . És autora de Feminisme de butxaca, kit de supervivència, Follem? De què (no) parlem quan parlem de sexualitats,  entre d'altres publicacions. Parlarem dels drets sexuals i reproductius de les persones trans  per visibilitzar aquest debat.

L'entrevista és podrà visualitzar al canal de l'Ajuntament a YouTube.

Amb aquest projecte es vol promocionar lectures d'autor*s feministes i generar debat al voltant d'aquestes. Tanmateix es vol oferir  un espai de representació pública per a les noies joves del municipi que participin com a entrevistadores de les autores, augmentant així, la seva participació i  el seu empoderament, pel fet que puguin participar de forma activa en la vida del  municipi. De manera paral·lela, el projecte també pretén atraure l'interès per la lectura i fer visibles diverses autores feministes.

L'entrevista la presentarà l'Agnès Cabot, regidora d'Igualtat, Feminismes i LGTBI i la conduirà la Marina Alaminos i Navarro, argentonina, membre del col.lectiu feminista i periodista.

Divendres
9
juliol
2021
18h
Lloc retrasmissió al canal YouTube de l'ajuntament
Hora 18 h
Durada de 18 a 19:00 hores
Tipus d'acte Conferència