Ajuntament d'Argentona
Fran Fragoso assegura que tÚ una bona colĚlaboraciˇ amb el govern per resoldre problemes quotidians dels argentonins
fran fragoso marš

Avui a RÓdio Argentona ha iniciat la roda polÝtica d'anÓlisi del ple del mes de juny. El primer regidor que ha passat pels micr˛fons de la rÓdio ha estat Fran Fragoso.

Fragoso s'ha mostrat molt conciliador amb la tasca de l'equip de govern d'Unitat. Explica que hi mantÚ una bona relaciˇ de diÓleg i colĚlaboraciˇ i que, per aquest motiu, la seva formaciˇ no es veu obligada a presentar mocions. Assegura que l'executiu escolta i busca solucions als problemes que ell planteja. "Casi cada dia em trobo amb ve´ns que m'expliquen els seus problemes, jo ho trasllado al regidor que toca. Em fan cas i es busca la soluciˇ. Per tant, no em cal anar presentant mocions", explica Fragoso. 

Sobre els punts aprovats al ple de juny, Fragoso s'ha referit a la mociˇ presentada per Junts per Catalunya per facilitar l'accÚs a l'habitatge a les persones amb dificultats. Fragoso admet que Ús molt complicat negociar amb els bancs. Considera que l'Ajuntament hauria de posar terrenys a disposiciˇ de promotors, per tal d'incentivar la construcciˇ d'habitatge de protecciˇ oficial.

Publicat el 09.06.2021