Ajuntament d'Argentona
S'obre un verkami per finanšar l'˙ltim volum de l'obra, que portarÓ per tÝtol: “Universos Literaris. Vuitanta-dues semblances”
llorenš soldevila

DesprÚs de mÚs de vint anys de treball intens, l'escriptor, fil˛leg i professor, Llorenš Soldevila, tanca la Geografia LiterÓria dels Pa´sos Catalans. El darrer volum de l'obra s'anomena Universos Literaris. Vuitanta-dues Semblances. L'ediciˇ dels altres onze volums va comptar amb finanšament de diferents administracions. Per˛ per fer realitat aquest darrer treball, Soldevila, ha obert una campanya de micromecenatge a Verkami

La colĚlecciˇ “Geografia literÓria” posa a disposiciˇ del p˙blic lector una Ómplia antologia de paisatges i textos vinculats al territori. S'hi recullen poemes, narracions, cartes, notes de dietari, escenes teatrals, canšons i breus cr˛niques periodÝstiques o de gŔnere assagÝstic. La fesomia del paÝs, la hist˛ria, les tradicions i els monuments hi apareixen interpretats pels grans escriptors, sempre acompanyats del testimoni fotogrÓfic. Els textos ajuden a copsar el paÝs, per˛ tambÚ el territori pot ajudar a entendre l'obra d'alguns escriptors.

Totes les persones que participin en la campanya rebran una recompensa que anirÓ en funciˇ de la quantitat invertida en el projecte.

Publicat el 03.06.2021