Ajuntament d'Argentona
Servei de preparació física per a jugadors i jugadores de futbol basat en l'entrenament de la força
Entrenaments personalitzats en grups reduïts per a jugadors i jugadores de futbol. Es realitzen sessions d'1 hora aproximadament. Ens basem en l'entrenament de la força per a millorar les capacitats condicionals de l'esportista amb materials i tecnologies d'útlima generació.

El Futbol Club Argentona i CAF Performance s'uneixen per oferir un servei als i les futbolistes que vulguin optimitzar el seu rendiment i reduir el risc de lesió.

Els entrenaments es realitzen durant els mesos de juliol i agost durant els matins. Les sessions duren aproximadament 1 hora. La metodologia de treball comprén diferents àrees de les ciències de l'esport i la salut. Als esportistes se'ls fa una valoració funcional i del rendiment, per posteriorment desenvolupar un programa de prevenció de lesions i d'entrenament individualitzat. Treballem amb material i tecnologia d'última generació com les politjes còniques.

El servei de preparació física està complementat pel de fisioteràpia i de nutrició. Per a més informació visiteu la pàgina web www.cafperformance.com . Per accedir a descomptes contacteu-nos.

Dilluns
5
juliol
2021
Lloc ZEM Raül Paloma (Camp gespa)
Durada Durant els mesos de juliol i agost, de dilluns a dijous, de 9 a 12.
Organitza Josep M. Tejedo
Tipus d'acte Esports