Ajuntament d'Argentona
El sociòleg i activista trans, és l'encarregat d'assessorar Argentona en el futur Pla Municipal de Feminismes i LGTBI
miquel_misse

Foto: Catalunya Plural / Sònia Calvo

L'Ajuntament d'Argentona ha iniciat els treballs per redactar el III Pla d'Igualtat, Feminismes i LGTBI del municipi. En aquest procés el consistori té l'assessorament del sociòleg i activista trans, Miquel Missé. En una entrevista a Ràdio Argentona, Missé ha explicat que la voluntat de les administracions que s'impliquen en aquesta lluita hauria de ser la d'explicar a la ciutadania que les polítiques per a la diversitat sexual i de gènere interpel·len a tothom.

“Podem dir que combatre l'homofòbia té un impacte directe sobre la vida dels homes gais d'Argentona, però també en la dels heterosexuals. Perquè en el nostre imaginari col·lectiu, aquestes discriminacions i desigualtats ens impacten a tots, ens fan a tots la vida una mica menys lliure”, explica Missé. En aquest sentit, l'activista defens que la política LGTBI esdevé un bé comú: “Tothom es beneficia de viure en un context on els límits entre les normes de la sexualitat i el gènere són més amples”.  

El Pla d'Igualtat, Feminismes i LGTBI s'elaborarà comptant amb l'opinió i la participació de la ciutadania. És per això que s'ha habilitat un formulari en el qual tothom qui ho vulgui pot fer les seves aportacions.

Publicat el 11.05.2021