Ajuntament d'Argentona
Les Fonts és l'única escola d'Argentona que les ha ajornat arran de la situació pandèmica
fonts_argentona

El passat 17 de març, arran del relaxament de les normes del PROCICAT, la majoria d'escoles d'Argentona van tornar a programar colònies per aquest curs. De fet, l'escola Les Fonts va ser l'única que va optar per mantenir l'ajornament. La decisió no ha agradat a un grup de famílies del centre, especialment pares i mares de 6è, que veuen com els seus fills perden la darrera oportunitat d'anar de colònies amb els companys amb qui han compartit tota la primària.

Els pares i mares de 6è de Les Fonts també es queixen del fet que els seus fills i filles no han pogut fer la visita a l'institut d'Argentona, que fa cada any tot l'alumnat del 6è del municipi.

La situació els ha portat a reclamar la celebració d'un Consell Escolar Municipal extraordinari que tindrà lloc aquest dijous. Les famílies confien a poder fer canviar la postura de l'equip directiu de Les Fonts.

Ràdio Argentona s'ha posat en contacte amb l'equip directiu de l'escola. Es mostren oberts a participar en la reunió de dijous. No obstant això, recorden que la decisió de no organitzar colònies la prenen conjuntament l'Equip directiu i el Consell de Direcció, i que així es va fer i comunicar a l'inici de curs. L'argument principal que avala la decisió és el de “vetllar per la salut dels infants”.

Publicat el 20.04.2021