Ajuntament d'Argentona
L'argentonÝ Melcior Guilera Ús un dels actors de l'espectacle ‘El pitjor viatge del mˇn' que Xarxa Argentona presenta aquest diumenge
melcior guilera web argentona

Aquest diumenge arriba el primer espectacle de Xarxa Argentona per la temporada de primavera a La Sala amb 'El pitjor viatge del mˇn' de la nova companyia 'La Fabulosa ComŔdies'. Aquesta obra es basa en una hist˛ria real, la dels exploradors Roald Amundsen i Robert Falcon Scott que l'any 1911 van protagonitzar la cursa mÚs apassionant, arriscada i perillosa de les expedicions polars fins al Pol Sud. En aquest cas, qui es proposa arribar a l'AntÓrtida per plantar-hi la bandera de l'humor sˇn els pallassos protagonistes.

L'alter ego d'un dels protagonistes Ús l'argentonÝ Melcior Guilera que ha explicat que Ús una posada en escena amb moltes sorpreses, amb uns pallassos gamberros i ha destacat la banda sonora en directe formada pels argentonins, Pol Nieto i Gabriel Amargant. Guilera ha avanšat que aquesta obra els ha obert una via creativa de cara a plantejar nous espectacles amb aquest format. Assegura que poden tractar fets hist˛rics acompanyats de crÝtica social des d'un contingut infantil, amb la mirada dels pallassos i provocant rialles a tots els p˙blics. Finalment tambÚ ha agra´t l'oportunitat que ha tingut la companyia de poder estar en residŔncia a La Sala.

Entrevista a Melcior Guilera sobre 'El pitjor viatge del mˇn':

Publicat el 07.04.2021