Ajuntament d'Argentona
El jove dissenyador grÓfic especialista en tipografia i lettering, Miquel Vila, ha pintat un nou mural al pati del Casal de Joves
l'enyor web argentona

L'artista argentonÝ, Miquel Vila, ha pintat un nou mural al pati del Casal de Joves d'Argentona. Aquest jove dissenyador grÓfic especialista en tipografia i lettering ha plasmat textures visuals amb esprai i pintura plÓstica. Aquest nou treball l'ha realitzat tapant el seu darrer mural que durant 5 anys ha mostrat el missatge del grup porto-riqueny Calle 13 "Cuando se lee poco, se dispara mucho". Vila ha explicat que ha pintat la paraula "l'enyor" perquŔ "en aquesta Ŕpoca de postcovid vivim amb nostÓlgia i valorem les petites coses, a mÚs m'agrada la fonŔtica de la paraula".

Miquel Vila ha situat els seus inicis artÝstics al taller de grafiti al Casal de Joves i afirma que el seu pas fins al disseny tipogrÓfic ha estat una evoluciˇ natural. Ha definit la tipografia com el cor del disseny grÓfic i en l'Ómbit laboral assegura que rep forša encÓrrecs especialment d'editorials que li demanen fer cobertes de llibres. Pintura plÓstica, esprai o fang, sˇn alguns dels materials que aquest tastaolletes ha experimentat en els seus treballs tipogrÓfics per˛ reconeix que el seu objectiu immediat Ús acabar de trobar i definir el seu vessant artÝstic.

Entrevista a l'artista argentonÝ, Miquel Vila:

Publicat el 06.04.2021