Ajuntament d'Argentona
La parr˛quia de Sant JuliÓ encara les retransmetrÓ en directe per als fidels a travÚs del canal de Youtube
EsglŔsia Sant JuliÓ Argentona

La parr˛quia de Sant Julia d'Argentona ja ha presentat el programa de misses per Setmana Santa i, a diferencia de l'any passat, es podran celebrar amb les mesures de prevenciˇ sanitÓries actuals que limiten el 30% de l'aforament de l'equipament.

La primera de les modificacions que ens avanša el mossŔn └lex Marzo, en una entrevista a RÓdio Argentona, tindrÓ lloc el diumenge 28 de marš amb la benedicciˇ de Rams. Enguany, nomÚs se celebrarÓ a l'interior de la parr˛quia amb les restriccions d'aforament i distÓncia per evitar aglomeracions a l'exterior de l'esglÚsia. Les misses tindran lloc a les 9h, 12h i 20h i el Via Crucis se celebrarÓ a les 7 de la tarda.

El 31 de marš, Dimecres Sant, s'oferirÓ la Celebraciˇ ComunitÓria de la PenitŔncia i Dijous Sant, l'1 d'Abril, tindrÓ lloc la cena del senyor amb la campanya de recollida de fons per a CÓritas. Actualment, l'entitat dˇna servei a una quinzena de persones i l'objectiu de la colĚlecta Ús cobrir les despeses per seguir oferint el serveix de suport a les persones. Es pot colĚlaborar amb la compra d'unes targetes amb un import determinat o bÚ, fent una aportaciˇ econ˛mica per l'aplicaciˇ Bizum al codi ‘01636’ corresponent a CÓritas Argentona.

Un altre dels canvis tindran lloc tant Dissabte Sant com Diumenge de Pasqua quan la missa del vespre s'avanšarÓ a les vuit per complir amb el toc de queda, que comenša a les deu de la nit. 

Finalment, Marzo ha explicat que seguiran oferint els actes en streaming tot i que cada vegada n'hi ha menys gent connectada, motiu pel qual creu que cada cop la gent s'adreša fÝsicament a l'esglÚsia.

Podeu consulta el programa sencera al blog de la parr˛quia i escolta l'entrevista sencera al mossŔn └lex Marzo al segŘent resproductor:

Publicat el 23.03.2021