Ajuntament d'Argentona
La sessiˇ serÓ telemÓtica, comenšarÓ a les 18:30 hores i la podreu seguir en directe al web municipal i a RÓdio Argentona

El proper dilluns 1 de marš se celebrarÓ el ple municipal ordinari de l'Ajuntament d'Argentona corresponent al mes de marš de 2021. La sesiˇ serÓ telemÓtica i la podreu seguir en streaming al web municipal i RÓdio Argentona. 

La sessiˇ inclou, entre d'altres, l'aprovaciˇ de les tarifes del servei d'autotaxi, la pr˛rroga del servei de neteja dels edificis municipals, o l'aprovaciˇ del Manifest del 8 de marš Dia Internacional de les Dones, aixÝ com alguna proposta de resoluciˇ dels grups municipals, com una mociˇ de Tots per Argentona, de suport al raper empresonat Pablo HasÚl.

Podeu consultar l'ordre del dia al segŘent enllaš:

ordre del dia

participaciˇ dels ve´ns i ve´nes

Els ve´ns i ve´nes tindran l'oportunitat de traslladar preguntes i que s'abordaran un cop finalitzi l'ordre del dia de la sessiˇ. La regidoria de Participaciˇ Ciutadana posa a l'abast una b˙stia per rebre les qŘestions que tinguin a veure o no amb el ple, fins a 48 hores abans de la seva celebraciˇ. Una vegada comenci el ple, tambÚ es podran formular qŘestions que tinguin a veure amb la sessiˇ, sempre que es formulin abans de l'inici del torn de precs i preguntes dels grups municipals.

Hi ha dos vies principals per fer arribar les preguntes:

TambÚ es poden fer arribar per altres canals de contacte de la regidoria de Participaciˇ Ciutadana  de l'Ajuntament.

Dilluns
1
marš
2021
18:30h
Lloc Sessiˇ telemÓtica via ZOOM
Hora 18.30 h
Tipus d'acte ConferŔncia, Agenda de l'Alcaldessa, Agenda institucional