Ajuntament d'Argentona


Disfressa't i comparteix-ho!!

Tampoc podrem veure'ns al ball familiar de disfresses que sempre fem al pavelló municipal d'esports, però no ha de ser un impediment per no disfressar-nos i poder-ho compartir amb tothom!!

La intenció de la Comissió de Carnestoltes és fer una rua de disfresses virtual, com la farem? Doncs us volem engrescar a penjar les vostres fotos i vídeos disfressades i disfressats, sigui de manera individual, parella o bombolla familiar. Totes les fotos les penjarem a una galeria que anirem creant. Així farem aquesta rua virtual.


Totes aquelles persones que participeu en aquesta activitat optareu al sorteig de 2 entrades dobles i dues per família per als primers espectacles que farem a La Sala quan reprenguem l'activitat. Per tant us proposem dues categories de participació: individual/parella (2 entrades dobles per espectacles de la Temporada a La Sala 2021) i bombolla familiar (2 entrades familiars pel primer espectacle que ofereixi Xarxa Argentona).

Àlbum de fotos del dissabte de Carnaval 2021

ELS REQUISITS PER APARÈIXER A LA RUA VIRTUAL I OPTAR ALS OBSEQUIS SÓN:

*Fer post (no stories!) a Instagram o Facebook de la/les fotografies o vídeos de vosaltres i les vostres truites (sigui fent-los o mostrant-nos el resultat).

*Seguir i etiquetar @culturaifestesargentona (Facebook i/o Instagram)

*La publicació ha de constar, mínim, dels següents hashtags: #carnestoltesargentona21#balldisfresses21 

*Si voleu participar en una de les dues categories per optar a obsequi, només cal que afegiu el hashtag de la categoria pertinent: #individualparella (persones adultes) o #bombollafamiliar (un menor o més i, mínim, un adult disfressats de la mateixa temàtica).

*La publicació ha de ser entre el dissabte 13 i diumenge 14 de febrer.

*Podeu fer tants posts com us vingui de gust, però cada perfil d'usuari només optarà una vegada a participar del sorteig. 

*Si no disposeu de cap d'aquestes xarxes socials i voleu participar de la dinamització i optar al sorteig, només cal que seguiu els mateixos requisits, però en comptes de pujar-ho a alguna xarxa, enviant-nos un mail a areacultura@argentona.cat

Les persones obsequiades: el dimarts 16 de febrer es triaran per sorteig les persones premiades, entre totes les participants a través d'un programa informàtic de selecció aleatòria. Acabat el sorteig, el nom de les persones guanyadores es publicarà al canal d'Instagram i a la pàgina de Facebook de Cultura i Festes Argentona. Es contactarà amb les persones obsequiades per tal de facilitar-los l'obsequi. En el cas que després de tres dies de contactar amb el perfil de la persona obsequiada no es rebi resposta perdrà l'oportunitat de rebre l'obsequi i es contactarà amb les persones que apareguin de reserva.  

*Davant possibles dubtes en la interpretació d'aquests punts prevaldrà el criteri dels organitzadors.   

Parella

Dissabte
13
febrer
2021
Organitza Ajuntament d'Argentona
Tipus d'acte Festa