Ajuntament d'Argentona
El dimecres 4 de novembre, a partir de les 17:30 hores, se celebrarā una nova sessiķ del Consell d'Infāncia d'Argentona, en quč hi prenen part nens i nens de 5č i 6č de primāria de les escoles municipals.

La reuniķ es portarā a terme per la plataforma ZOOM.

Sessiķ extraordināria virtual del Consell d'infāncia que comptarā amb l'assistčncia dels nous consellers i conselleres de 5č de les escoles d'Argentona i de tots/es aquells/es representants que ara han passat a 6č i han manifestat la voluntat de seguir formant part d'aquest ōrgan de participaciķ infantil. Els nous consellers i conselleres han estat escollit enguany al si de les escoles, comptant amb l'estreta colˇlaboraciķ dels equips directius i les tutores de 5č i 6č de les escoles d'Argentona i la regidoria de Participaciķ Ciutadaba.
 
L'objectiu d'aquesta sessiķ serā donar el tret de sortida a aquest nou format de consell, així com preparar l'acte de constituciķ que tindrā lloc el proper divendres 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets de la Infāncia. Per fer-ho, es proposarā als assistents que elaborin un vídeo amb propotes que vagin en sintonia amb els punts forts detectats en la diagnosi del Projecte Educatiu de Poble. La sessiķ finalitzarā amb una reuniķ amb les famílies dels membres del consell d'infāncia, que comptarā amb l'assistčncia del regidor d'Educaciķ i Participaciķ Ciutadana Quim Perejoan.
 

acta

Dimecres
4
novembre
2020
17:30h
Hora 17.30 h
Tipus d'acte Conferčncia