Ajuntament d'Argentona
L'acte previst per al dissabte 18 de juliol, a partir de les 20:30 hores, amb exhibicions, música i servei de bar, s'ajorna per prudència davant el context actual sanitari

PER PRUDÈNCIA I PER MINIMITZAR ELS RISCOS DAVANT EL CONTEXT ACTUAL  DE LA SITUACIÓ SANITÀRIA, L'AJUNTAMENT D'ARGENTONA HA DECIDIT AJORNAR AQUESTA CITA, AMB LA VOLUNTAT DE GARANTIR LA MÀXIMA SEGURETAT A TOTES LES PERSONES PARTICIPANTS.

Durant el cap de setmana s'instal.larà una parada amb venda de productes solidaris a benefici de la Fundació per l'Esclerosi múltiple.

L'Ajuntament d'Argentona impulsa un any més el Mulla't de nit per l'esclerosi múltiple, una jornada solidària a benefici de la Fundació per l'Esclerosi Múltiple que estava prevista per aquest dissabte 18 de juliol al vespre, i que s'ajorna a una propera data.

A partir de les 20:30 es farà l'oberta de portes a la piscina municipal d'Argentona. A les 9 del vespre el CN Mataró oferirà una exhibició de natació artística i, seguidament, s'oferirà la possibilitat de banyar-se de nit amb l'acompanyament musical del duet Lila Fiori.

El preu de l'entrada serà de 4 euros.

Durant el vespre hi haurà servei de bar, amb begudes i entrepans, i també l'Ajuntament posarà a la venda diversos articles de marxandatge d'aquesta jornada.

Tots els beneficis es destinaran a la Fundació per l'Esclerosi Múltiple. Podeu consultar més informació del Mulla't al següent enllaç

Dissabte
18
juliol
2020
20:30h
Lloc Piscina municipal
Hora 20.30 h
Tipus d'acte Esports, Festa