Ajuntament d'Argentona
Divendres 25 de maig de 2018  a les 18 hores a La Sala d'Argentona

Primera edició de VEUS COM CANTO, projecte pedagògic què té com a objectiu introduir els alumnes de primària al món de la música a partir del descobriment i del treball de cançons populars.

VEUS COM CANTO és una producció de La Coixinera, que ens presenta aquesta cantata que explica la historia d'en Joanet. Un noi que troba la maleta de quan era petit on hi guarda objectes de quan vivia a Prada, al peu del Canigó, a la Catalunya Nord. Una nina , una motxilla, un barret, el gatet Marrameu , un flabiol, un acordió....i un tramvia vermell. I és que en Joanet va haver de marxar de Prada a viure a la nostra ciutat quan era ben petit.

Durant el curs els alumnes conjuntament amb els mestres de música  de cada escola han  treballat per poder fer aquesta cantata. Hi participen els alumnes de 1r de l’ Escola Bernat de Riudemeia amb el mestre  Joan Martín , de 1r i 2n de l'escola Sant Miquel del Cros amb  la mestra Ester Ariño,  de 2n de l'escola Argentona amb la mestra Noelia Rodriguez  i també de 2n de l'escola Les Fonts amb el mestre Xavier Dangla. Entrades per invitació.

Organitza: Escoles d'Educació Infantil i Primària d i Ajuntament d'Argentona

Divendres
25
maig
2018
18h
Lloc La Sala d'Argentona
Hora 18 h
Tipus d'acte Infantils, Música