Ajuntament d'Argentona
19a PEDALADA POPULAR

A les 9.30 h, des de la plaça del Molí

Distància: 11 km de recorregut.
Beguda, síndria i obsequis per a tots els participants. És obligatori l´ús del casc i recomanable portar complements com ara colzeres i genolleres.
Més informació a www.argentona.cat.
Inscripcions anticipades: a l'Ajuntament, a partir del 20 de juliol de 9 a 14 h.
Inscripcions el mateix dia: a la plaça del Molí, al punt de sortida, una hora abans de l'activitat.


Patrocina: La Teva Barra i Fleca Casas
Col·labora: Fruites i Verdures Germans Barri SL.

TEATRE DE CARRER “TRANSHUMÀNCIA”

A les 12 h, a la Plaça Nova

Ens trobarem uns pastors i un ramat d'allò més original que sorprendran a grans i petits.

Els nostres pastors, porten el seu ramat allà on el públic està reunit per gaudir del teatre de carrer. Pastors, cabres, i el nostre gos són els personatges principals. Però potser tu també acabaràs sent protagonista. Saps munyir? I que tal fas de llop? 

18a REPICATRONADA

A les 13 h, a la Plaça Nova


Enguany l'encesa va a càrrec de Ramon Altimira, membre històric dels Diables de Montornès, colla que fa 25 anys va apadrinar i acompanyar el naixement de Diables d'd'Argentona. Ell precisament ens va ensenyar molt sobre el món del foc.


A càrrec de: Diables d'Argentona.
Col·labora: La Granj@.com, Llibreria Arenas i el “Txiringuito” d'Argentona.

TALLERS FAMILIARS “ELS XICS DEL XORRAC” I TARDA DE CIRC A LA FONT PICANT


A les 18 h, a la Font Picant


Proposem una tarda d'allò més entretinguda per tota la família a la Font Picant, amb uns originals castells de fusta i uns tallers de circ a càrrec de Cronopis per totes les edats.

GRAN CAIPIRINYADA POPULAR

A les 19 h, a l'Escola Argentona

La tradicional caipirinyada de Garrinada anirà acompanyada en aquesta ocasió de la bona música del cantautor Miquel del Roig.

APRÈN A FER CERVESA ARTESANA A CASA

A les 19.30 h, a l'Avinguda Puig i Cadafalch

A càrrec de Molta Malta. Com elaborar la teva pròpia cervesa seguint tots els passos necessaris fins a l'embotellament. Quin són els ingredients i de com jugar amb ells per a obtenir el tipus de cervesa que volem.
Preu gratuït.

SINDRIADA I BALLADA DE SARDANES, A CÀRREC DE LA COBLA GENISENCA

A les 19.30 h, a la Font Picant

Aquesta cobla molt coneguda pels vilatans d'Argentona ens acabarà d'omplir la tarda a la Font Picant amb la seves tonades.

Col·labora: Fruites i Verdures Germans Barri, SL.


CONCERT AMB MAZONI

A les 20 h, a Can Doro

Menys és més. Després de consolidar-se com un dels grans noms de l'escena pop a Catalunya, Mazoni sorprèn amb un nou disc on torna a l'essència de la cançó acompanyat únicament de la seva guitarra i fent valer la seva veu.

Col·labora: DCM Argentona i La Teva Barra

DISCOTECA SUMMERFEST PER INFANTS

A les 21 h, a la pista del Centre Parroquial

Sessió disco estiuenca adreçada especialment a nens i nenes de 10 a 14 anys. Activitat de Festa Major proposada pels membres del recentment creat Consell d'Infància d'Argentona.

Entrada lliure però amb preferència per als nens i nenes que acreditin l'edat de 10 a 14 anys mitjançant DNI, a qui se'ls facilitarà una polsera.

Fins a les 01:00 hores. Hi haurà servei de bar sense alcohol.

ESPECTACLE DE TEATRE MUSICAL “DEADLINE”

A les 21.30 h, a la Plaça de l'Església

Deadline és un espectacle elegant i arriscat, que reuneix la frescor de la improvisació, el poder evocador dels musicals i la força de la comèdia.
Un espectacle de teatre musical irrepetible.

CONCERT AMB LA BIG MAMA MONTSE

A les 23 h, a la Plaça Nova

Si haguéssim de parlar d'història dins del panorama del blues i personificar el treball, l'art i la trajectòria musical al llarg dels anys, i posar nom propi a l'herència de les grans reines del blues, no tindríem cap mena de dubte, Big Mama Montse seria aquest nom.

CONCERT FUNDACIÓN TONY MANERO

A les 24 h, a Can Doro

En formació de quintet acústic, amb Paquito Sex Machine i Miguelito Superstar al capdavant, i Lalo, Deliciosa i Marc Benaiges al seu costat, recreen el seu repertori, recuperant clàssics del seu repertori difícils d'escoltar als seus concerts elèctrics, i també donant un nou color als seus hits disco i a les seves composicions més actuals.
Un concert íntim però ple de funk en acústic, ideal per gaudir dels Manero. La música i el ritme continuaran fins ben avançada la nit amb el Dj Dimoni Pelut.

Col·labora: DCM Argentona i La Teva Barra

CONCERTS DE GARRINADA

A les 24 h, a Escola Argentona 

SEGUIREM
Si hi ha una banda que Garrinada volia portar aquesta és Obrint Pas. Com que ja no toquen, vindrà un grup tribut que els imita a la perfecció.
Reprodueixen tan bé el mític grup valencià que si tanqueu els ulls potser els confoneu.


GERTRUDIS
Sens dubte un dels grans referents de la rumba i el mestissatge catalans. Una màquina de crear hits i un exemple de renovació constant.


DOCTOR PRATS
El grup egarenc té un dels directes més explosius i ballables del panorama musical combinat amb alguns dels millors músics del país. En poc més de
tres anys d'existència han tocat ja als millors escenaris i festivals. En acabar, la música continuarà amb el Dj Domingo el Gran.

Diumenge
6
agost
2017