Ajuntament d'Argentona
Planetari digital i Cinema 360º

planetariDins d'una cúpula-planetari que s'instal•larà a la Biblioteca Municipal es realitzaran dos sessions de Conte infantil en 360º,una sessió de Planetari familiar i una sessió de Cinema científic en 360º amb un objectiu: apropar-nos als misteris de l'Univers i l'origen de la vida.

Al Conte infantil en 360º realitzarem viatge a les Estrelles, Planetes i la Lluna combinant format conte amb realitat. Ens convertirem en Astronautes i agafarem un coet per anar a l'Espai. Allà descobrirem com és la nostra Lluna, quants Planetes hi ha i quina és l'Estrella més important

Un Planetari familiar per conèixer de manera diferent i en una pantalla de 360º l'univers que ens envolta: veurem l'astre Sol de ben a prop, la Lluna amb els seus grans cràters; observarem la caiguda d'un meteor en aquesta, descobrirem el Cel estrellat amb les seves Constel•lacions i finalment ens endinsarem en la descoberta dels Planetes del nostre Sistema Solar.

Al Cinema 360º, programa de Cinema Científic Immersiu, l'espectador es submergeix a La nit del Titànic: El 15 d'Abril de 1912, es va produir la gran tragèdia del Titànic. Amb aquesta exquisida pel·lícula ens endinsarem en les hores prèvies al xoc i a possibles causes de negligència humana i canvi climàtic. Explorarem què va passar i què va fallar, veurem la influència de les corrents marines en la temperatura de l'aigua i en la presència i despreniments de grans blocs d'iceberg de Groenlàndia, descobrirem l'excés de confiança de l'home amb la tecnologia i ens adonarem que la contaminació lumínica d'aquella nit era nul·la i només tenia llum el vaixell que impedia veure l'horitzó i qualsevol obstacle.

Dissabte
4
març
2017
11h
Adreça c/ Gran 3-5
Hora 11 h
Durada 1/2 hora - 3/4 hora cada sessió
Organitza Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu Entrada lliure amb reserva prèvia
Tipus d'acte Cinema, Infantils