Ajuntament d'Argentona
DIMARTS 4 D'AGOST

19:30 - 21:30 - Tarda Undergorund

- Bàsquet 3x3 al pavelló

Inscripcions gratuïtes i limitades a 3x3garrinada@gmail.com. Equips de 3 o 4 jugadors. Dues categories: menors (-18) i majors (+18).

- Exhibició d'skate

A càrrec d'Engorile.

- Hip-hop a l'escenari principal

Amb grups joves del poble i rodalies i d'altres més consolidats. El convidat especial d'aquesta edició és Dual Tod, des de Madrid. També hi seran els Homes Llúdriga des de Vallcarca, Truco P i Skinnie Trill.

- Exhibició de Graffiti

23:15h - Cercavila a càrrec de La Gran Dinamo

Del Sot d'en Calopa passant per la Plaça Nova i fins l'escola Argentona. Després dels focs, en bicicleta i amb música fins a La Garrinada!

00:00h – 05:00h – Concerts de La Garrinada

  • Lágrimas de Sangre (Rap/Maresme) 

Són el referent del rap més jove, fresc i combatiu del país i compten amb diverses cançons al darrere que s'han convertit en himnes per tota una generació. A les seves cançons el rap es confon amb el reggae i el rock donant com a resultat un còctel enèrgic i amb molt de missatge.

lagrimas de sangre

  • Aspencat (Reggae, Dancehall i Dubstep/la Marina Alta, País Valencià). 

Si hi ha un grup a qui a hores d'ara no li cal cap presentació és sens dubte Aspencat. Són els caps indiscutibles de l'escena valenciana des que el 2013 van publicar Essència (autoeditat, 2013) i ara amb Tot és ara (Halley Records, 2016) tornen a la carretera tot demostrant que tot i l’èxit el seu compromís no és discutible.

aspencat

  • DJ Hochi 

Tanquem la primera nit de Garrinada amb el punxadiscs resident de la Sala Clap de Mataró, un bon coneixedor de la festa maresmenca.

Dijous
4
agost
2016
19:30h
Hora 19.30 h