Ajuntament d'Argentona

Efecte nova petita

L'Efecte, que es va ajornar per indisposició d'una de les actrius del repartiment, es representarà a La Sala d'Argentona el proper diumenge 20 de desembre a les 18 hores.

Les entrades per a l'espectacle ja es poden adquirir a l'enllaç que trobareu en aquesta pàgina. Es recorda que l'entrada adquirida pels espectadors i abonats serà vàlida per a aquesta nova data de representació. Per a més informació us podeu adreçar a l'Ajuntament d'Argentona trucant al 937974900 o al correu electrònic lasala@argentona.cat.

SINOPSI
"Puc diferenciar perfectament qui sóc d'un efecte secundari."

A L'efecte, dos joves voluntaris es comprometen a participar en un assaig clínic d'un nou fàrmac antidepressiu que augmenta els nivells de dopamina a l'organisme. En sucumbir a la força gravitatòria de l'atracció i l'amor, però, posaran en entredit l’èxit de l'estudi.
Ara bé, què és l'amor? El resultat dels efectes químics d'una pastilla o un misteri que escapa a qualsevol comprensió?
En aquesta obra, Lucy Prebble, autora de la sèrie britànica Secret Diary of a Call Girl, fa una vibrant exploració teatral sobre el cervell humà, els límits de la medicina i la inevitabilitat de l'atracció física.



Fitxa tècnica

Autora: Lucy Prebble
Traducció: Jordi Prat i Coll 
Direcció:
 Carol López 
Intèrprets: Nausicaa Bonnín (Connie), Pep Ambròs (Tristan), Montse Germán (Dra. James), Paul Berrondo (Tom)
Escenografia:  Paula Bosch
Vestuari: Berta Riera
Il•luminació:  Luis Martí
Música i so: Pablo Miranda 

Moviment: Íngrid López Belmote

Disseny cartell: Edu Buch
Fotografia cartell: Bito Cels 
Ajudant de direcció:
 Jan Vilanova 
Producció: David Costa i Adriana Nadal

MÈDIA
CRÍTIQUES
 

·      "“Una obra sorprenentment rica i gratificant, tan intel·ligent com emocionant”. Charles Spencer. The Daily Telegraph.

·         “Una obra profunda i revulsiva (...) Lucy Prebble és una de les veus més intel·ligents de teatre britànic”. Henry Hitching. Evening Standar

·         “Un text genuïnament provocador”. Paul Taylor. The Independent. 15.11.12 “L'efecte ens fa emocionar gràcies a fer-nos rumiar”. Andrzej Lukowski. Time Out. London. 

·         "Impecablement dirigida (...) una obra de quatre personatges en què s'explora l'amor, la depressió i les limitacions de la neurociència”. Maxie Szalwinska. The Sunday Times

·         “Text intel·ligent que prova la qualitat de l'escriptura de Lucy Prebble”. Michael Billington. The Guardian

Diumenge
20
desembre
2015
18h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 18 h
Durada 1 h 30 minuts
Organitza Regidoria de Cultura
Preu 13€ (taquilla) 10€ (anticipada)
Tipus d'acte Teatre