Ajuntament d'Argentona

Un any i mig desprès dels concerts de comiat dels llegendaris Antònia Font, el seu fundador, compositor i guitarrista retorna a lloms de Pegasus (2015), el seu tercer àlbum en solitari i primer des de la separació de la banda mallorquina. Fidel a un imaginari poètic càlidament familiar, el nou disc de Joan Miquel Oliver proposa un viatge per la illa de la calma que, partint de la mar, ens porta cap a l'interior i arriba a la ciutat com a metàfora de la civilització. Patrons de samba i llunyans ecos de cúmbia, electrònica i rock, Teuleres tancades i Flors de cactus en deu cançons al marge de tota regla i convenció.

Acompanyat pel també ex Antònia Font Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria, Joan Miquel Oliver el presenta en format power-trio en una gira que es va iniciar el passat 25 d'abril al Teatre Municipal de Girona amb èxit unànime crítica i públic. Tot intercalant la pràctica totalitat del seu repertori anterior, el també escriptor i filòsof mallorquí transforma les petites coses del nostre dia a dia en material literari de primer ordre, encenent les estrelletes d'un univers oníric, personal i absolutament intransferible. Pop pur en els límits de la realitat.

JMoliver2

JOAN MIQUEL OLIVER. És un compositor, escriptor, cantant i guitarrista en llengua catalana. Conegut al comenaçament com a guitarrista i compositor del grup Antònia Font, posteriorment i en paral·lel ha desenvolupat una carrera musical en solitari. L'any 2008 publicà el seu primer llibre de narrativa, "El misteri de l'amor", no exempt de polèmica per no respectar les normes de puntuació en la seva redacció. 



Veu i guitarra
: Joan Miquel Oliver

Bateria: Xarli Oliver

Teclat: Jaume Manresa

MÈDIA

Vídeos:




Divendres
23
octubre
2015
21h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 21 h
Durada 1 h 20 minuts
Organitza Regidoria de Cultura
Preu 17€ (taquilla) 13€ (anticipada)
Tipus d'acte Música