Portada Tomàquet 2015

Fins al 30 d'agost es duran a terme les Jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme 2015. A la comarca s'hi conreen un gran nombre de varietatsde tomàquets; entre les més apreciades per menjar amanit hi trobem el tomàquet pometa i el de Montserrat. Les jornades del tomàquet són una ocasió excel·lent per assaborir-ho els tomàquets més gustossos de la comarca.

En aquestes jornades participen restaurants de la comarca de diversos municipis com Argentona, Arenys de mar, Arenys de Munt, Cabrera de mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Canet de mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Vicenç de Montalat i Vilassar de Dalt. Per tal de difondre tant l'oferta dels establiments participants com de les activitats programades pels municipis a l'entorn de les Jornades gastronòmiques, el Consorci de Turisme i el CCM, a través del servei de Productes de la Terra, editen aquest fulletó que inclou també el contacte dels productors de tomàquet i receptes facilitades per restaurants.No deixeu passar l'ocasió. 

Informació publicada el 24 de juliol de 2015