Ajuntament d'Argentona
Planetari digital i Cinema 360º

planetariDins d'una cúpula-planetari que s'instal•larà a la Biblioteca Municipal es realitzaran dos sessions de Planetari familiar i dos sessions de Cinema 360 º, amb un objectiu: apropar-nos als misteris de l'Univers i l'origen de la vida.

Un Planetari familiar per conèixer de manera diferent i en una pantalla de 360º l'univers que ens envolta: veurem l'astre Sol de ben a prop, la Lluna amb els seus grans cràters; observarem la caiguda d'un meteor en aquesta, descobrirem el Cel estrellat amb les seves Constel•lacions i finalment ens endinsarem en la descoberta dels Planetes del nostre Sistema Solar.

Al Cinema 360º, programa de Cinema Científic Immersiu, l'espectador es submergeix en una experiència tecnològica única que l'endinsa a una producció que ens explica la més bella de totes les històries, ja que el seu recorregut s'inicia al Big Bang, per després explicar com van néixer els estels, el nostre sol i finalment el nostre planeta viu. Mostra el procés que ha portat la vida des de les profunditats del mar fins a evolucionar a éssers intel•ligents que busquen respostes més enllà del nostre planeta.

Dissabte
28
novembre
2015
11h
Adreça c/ Gran 3-5
Hora 11 h
Durada 1/2 hora - 3/4 hora cada sessió
Organitza Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu Entrada lliure amb reserva prèvia
Tipus d'acte Cinema, Infantils