Ajuntament d'Argentona
Dijous, 23 d'abril

10:30h a 14:30h - Tallers del casal de joves, al IES Argentona.

- Pintem un mural. El taller consistirà en creació d'un mural a l'IES Argentona. Els mateixos alumnes aprendran de la mà d'un tallerista expert, algunes tècniques artístiques

- Joies creatives reciclades. Taller d'experimentació i  reciclatge creatiu per aprendre a reutilitzar i transformar objectes i materials en desús en autèntiques obres artístiques. Taller a càrrec de l'Associació Drapart.

10:00h a 13:00h - Magazine matinal "A Mig Matí", Ràdio Argentona, Sala Infants de la Biblioteca Municipal.

- Oferiran entrevistes d'escriptors locals i de fora. Parlaran amb venedors de roses i llibres i amb la gent que corri pel C. Gran. Faran seguiment de les activitats especials que es faran a l'Institut i oferiran una lectura de poemes, enregistrada prèviament, amb alumnes de l'escola Bernat de Riudemeia.

9:00h a 12:30h - Conta-Contes a la Plaça Nova.

-Presentació del 3r conte d'en Santi. Sessió de contes a la vila d'Argentona per la diada de Sant Jordi. Cada sessió tindrà una durada de 40 minuts.

17:00h a 20:00h - Tallers infantils i espai de joc a la Plaça Nova (De 0 a 8 anys).

- Taller de St. Jordi. Tots els infants que ho desitgin podran crear i emportar-se a casa els protagonistes de la llegenda de St. Jordi. Amb material senzill i a l'abast de totes les edats.

- Espai de joc. Per aquesta diada tan especial els més petits podran gaudir de jocs de construcció, encaix, experimentació i de jocs de taula cooperatius. Jugarem i jugarem per experimentar com, a través del joc, podem crear unes bases sòlides per teixir relacions basades en la cooperació i no tant en la competició.

18:00h - L'hora del conte "Especial Sant Jordi" a la Plaça Nova, a càrreg de Cesca Vadell.

- Una exploradora descobreix una caixa vella, un petit tresor de contes. Trobarà diferents objectes que al principi no sabrà desxifrar. Però amb els seus coneixements i experiències, entendrà que els contes pertanyen a diferents cultures i que algú els ha dipositat en aquella caixa perquè no es perdin. Qui trobi la caixa, els podrà narrar. L'exploradora reviu totes les narracions amb l'ajuda dels petits exploradors: el públic, que haurà de col·laborar i ajudar l'Exploradora Gina.

19:00h - Lliurament dels premis de la XXXII Mostra Literària d'Argentona al Saló de Pedra.

Durant el lliurament de premis tindrem l'acompanyament musical a càrrec d'alumnes de l'Aula de Musica d'Argentona i la presentació anirà a càrrec “Srs. Lletraparit i Kunpañia”.


Venta de llibres i roses a càrreg de diferents entitats d'Argentona
- Durant tot el dia a: Av. Puig i Cadafalch, Pl. Nova i C: Gran.

Divendres, 24 d'abril

19:30h - Presentació del llibre "Silenci a taula" de Cristina Garcia Molina, a la Biblioteca Municipal Més informació

Dissabte, 25 d'abril

11:00h a 14:00h i 17:00h a 20:00h - Festa de l'esport, mostra de les oportunitats de pràctica esportiva que ofereixen les diferents entitats esportives i clubs, a través d'actuacions i exhibicions.  Més informació

Diumenge, 26 d'abril

11:00h a 14:00h i 17:00h a 20:00h - Mostra d'Entitats Culturals d'Argentona 

Al llarg de tot el diumenge diferents entitats, associacions i col·lectius d'Argentona donaran a conèixer les activitats i projectes que realitzen al llarg de l'any.

12:00h - Espectacle "La Banda Forània", a la Plaça Nova

Cinc músics i un clown. Espectacle itinerant musical de carrer amb animació, participació del públic i música en directa. L'energia de la música balcànica, el romanticisme de les fanfares franceses, la força de les cobles del nostre país, l'exotisme de la música àrab, el caràcter festiu de les tarantel·les italianes i la sorpresa de la música circense conformen el so particular d'aquesta fanfara.

17:00h (1r) a 18:30 (2n) - Espectacle "Tripula", Ferrés Brothers Cia. Sala d'Argentona, Preu: 7€ i 6€.

Dos científics il·luminats han descobert una nova manera de viatjar i avui ho exposen a un grup de passatgers. Després de molt treball i esforç, es veuen amb cor de mostrar-nos la seva gran evolució en els mitjans de transport: el Globus Estàtic. El Globus Estàtic viatja per l'espai, fregant els límits de la realitat, permetent anar a llocs que fins ara ningú sospitava que existissin. El viatge promet ser plàcid i poètic, tot i que pot sorgir més d'un contratemps que obligarà els passatgers a incorporar-se a la tripulació.


Dijous, 30 d'abril

19:30h - Tertúlia Literària, Biblioteca Municipal.

La pell de la frontera de Francesc Serés dibuixa els moviments migratoris a les terres de Ponent i de la Franja, amb un conjunt de cròniques i entrevistes, que en alguns moments deriven cap a l'assaig o la ficció.

Més informació

Dijous
23
abril
2015
Tipus d'acte Esports, Festa, Literatura, Conferčncia