Fins al 30 d'abril, 18 municipis de la comarca proposen als seus ciutadans i visitants acostar-se als valors culinaris del pèsol del Maresme. El Pèsol, estarà present a una quarantena de restaurants i establiments alimentaris.
El Consorci de Turisme i el Consell Comarcal, a través del projecte Productes de la Terra Maresme han editat el fullet promocional en el qual es poden veure les propostes gastronòmiques dels establiments participants. A més, hi podeu trobar 5 receptes facilitades pels restaurantsTerracota (Argentona), L'Orquestra (Argentona), Sant Pau (Sant Pol de Mar), Hotel Gran Sol (Sant Pol de Mar) i la de l'Escola de Restauració del Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme. Els municipis participants són:Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera, Vilassar de Dalt , Vilassar de Mar, l'equip de Tast : Rosa Vila, i els Sommeliers Eli Vidal i Mar Cantarell
Per més informació podeu consultar el díptic informatiu d'aquestes jornades, que inclou els restaurants i establiments col.laboradors als municipis de la comarca. Cliqueu aquí
Informació publicada el 18 de març de 2015 |