Ajuntament d'Argentona
El CAAD Maresme, la protectora de Dosrius, Fons Mundial per la Natura, Pallapupas i l'Associaciˇ contra el cÓncer han estat les associacions escollides pels joves
donaviˇ

La Sala va acollir ahir a la tarda l'entrega de diplomes a les nenes i nens participants de l'edició d'enguany del projecte CUEME, organitzat per l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de la Diputació de Barcelona. En aquesta edició totes les escoles d'Argentona s'han sumat al projecte de creació d'una cooperativa escolar. Un cop finalitzades totes les etapes i després d'haver venut els productes creats per les cooperatives, els infants que han participat del CUEME han decidit donar part dels seus ingressos a entitats solidàries sense ànim de lucre.

Entre les entitats escollides n'hi figuren tres que es dediquen, a diferent nivell, a la protecció i cura dels animals. És el cas de la protectora comarcal, CAAD Maremse, i dels Amics dels Animals de Dosrius. Però també s'ha enviat una aportació a una entitat internacional WWF (Fons Mundial per la Natura) que vetlla per la protecció dels animals en perill d'extinció. Les altres dues entitats que han rebut aportacions de les cooperatives escolars han estat els Pallapupes i l'Associació contra el càncer de Barcelona.

L'acte el va tancar l'alcaldessa en funcions, Gina Sabadell, que va esperonar els joves a seguir organitzant-se i aportant idees i projectes a la societat. 

Publicat el 31.05.2023